Semesterbostad i San Vincenzo i Toscana

Riva degli Etruschi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du bor strax söder om staden San Vincenzo, längs med den toskanska kusten och den fina långsträckta sanden. Intill växer pinjeträd som är så vanligt i regionen. Väljer du en semester på Riva degli Etruschi kan du kombinera sköna sol- och badstunder med småstadsliv och intressanta sevärdheter.

En resort med allt du behöver

Du bor som sagt nära San Vincenzo som ligger ca 3 km bort. Staden har en hamn samt ett litet centrum med flera barer och restauranger, apotek, bank samt tågstation vilket är mycket praktiskt. Men du behöver inte ge dig iväg alls för mat och dryck då det finns en uppsjö av detta inne på området.

Är du sugen på fisk kan du besöka restaurang Mariva, ska det vara grillat då är det Mistral som gäller. Ristorante Nautico bjuder på havsutsikt från sin terrass och La Veranda ligger inbäddat i grönska. När barnen blir sugna på pizza finns det möjlighet till detta på Le Querce. För en snabb lunch kan du gå till Il Laghetto. Ja, här finns till och med ett Burger King och flera barer samt glassbar. Känner du däremot för att laga maten själv, vilket är möjligt då du kan bo med självhushåll kan du antingen ta dig till San Vincenzo eller nyttja den minimarket som finns på området. Här finns det, förutom matvaror, även leksaker och diverse. Vi reserverar oss för ev ändringar gällande restaurangernas öppettider under säsongen.

Läs mer om Riva degli Etruschi

Fyll dagarna med sol, bad och aktiviteter

Riva degli Etruschi har tre uppvärmda pooler där den ena är 25 meter lång, den andra 13 meter och den tredje är till de minsta gästerna. Runt om poolerna finns solstolar och parasoll. Under sommaren ordnar man aktiviteter av olika slag som simning, hydrobike och aquagym.

Är du mer för strand och saltvatten så har du denna alldeles intill dig. Stranden är ca en kilometer lång och även här finns det solstolar och parasoll till ditt förfogande. Det ingår 1 parasoll, 1 solsäng och 2 solstolar per boende. Som aktivitet finns olika vattensporter som anordnas av Club Nautico. Andra sporter som du kan ägna dig åt är bordtennis, tennis, cykling och löpning. Under högsäsong finns en barnklubb till de minsta där de är välkomna att deltaga (dock ej skandinavisktalande personal). För extra lyx kan du besöka resortens Spa där det även finns ett motionsrum. Avgiften betalar du på plats.

Du bor i hotellrum eller bungalows

Det finns olika typer av bungalows, och de är med balkong eller terrass. Alla enheter har ett litet pentry, Sat-TV, kassafack, fläkt och parkeringsplats.

Läs om l√§genheterna på Riva degli Etruschi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Riva degli Etruschi

Läs personliga omdömen av Riva degli Etruschi som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Riva degli Etruschi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trivsam semesterby i Toscana

Trevliga hus/bungalows med nära till strand.
Parasoll och solstolar ingår. Luftkonditionerade hus.
Flera restauranger inom området, flertalet ok förutom La Veranda med undermålig mat och skyhögt pris.

Läs mer
 
search map