Semesterbostad i San Vincenzo i Toscana

Residenza Dei Cavalleggeri

 
Residenza Dei Cavalleggeri är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Dei Cavalleggeri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Vincenzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta härliga lägenhetsresidens ligger ca. 2,5 km söder om den trevliga och stämningsfulla badorten San Vincenzo där man finner ett stort urval av restauranger, barer och inköpsmöjligheter. Ca. 10 km bort finner man Populonia med dess medeltida borg och arkeologiska museum samt den fina stranden vid Golfo di Baratti. Få minuters promenad från lägenheterna finner man såväl minimarket, restaurang och ett par mindre butiker.

Residenza Dei Cavalleggeri ligger i ett fridfullt och grönt område endast 5-10 minuters promenad från den härliga sandstranden. Stranden nås enkelt via en stig som går genom en pinjeskog från lägenheterna. I skuggan från pinjeträden kan man njuta av diverse förfriskningar från Dei Cavalleggeris strandbar.

Läs mer om Residenza Dei Cavalleggeri

Stället består av totalt 90 stk. två- och trerumslägenheter, fördelade i två prydliga och välskötta våningsbyggnader. På stället finns det dessutom två pooler, barnpool och bar. Mot betalning kan man spela tennis, använda tvätteriet och hyra cyklar.

Då det under såväl dag som kvällstimmar arrangeras underhållning för barn och vuxna ska man vara förberedd på livliga aktiviteter på området. Det ska också nämnas att tågen kör strax bakom stället. Tågen passerar ganska ofta. Även om de kör med ljud-dämpare så ska man förvänta sig en del ljud.

Lägenheterna är välskötta och fint inredda. De ligger antingen på första eller andra våningen och är alla utrustade med balkong eller patio , parkeringsplats, satellit-TV, telefon, ventilation och förvaringsbox.

Lägenheterna på Residenza Dei Cavalleggeri

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Består av uppehållsrum med kokvrå, matplats samt dubbel-bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna på första våningen är alla utrustade med en lite trädgård / altan, lägenheterna på övriga våningar har balkong.

Trerumslägenhet med 5 sovplatser

Består av uppehållsrum med kokvrå, matplats samt enkel-bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna på första våningen är alla utrustade med en lite trädgård / altan, lägenheterna på övriga våningar har balkong.

Dölj texten
 
 
search map