Omdömen från Residence Lo Scoglietto

 
Residence Lo Scoglietto är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Lo Scoglietto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Vincenzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Lo Scoglietto

Läs personliga omdömen av Residence Lo Scoglietto som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Lo Scoglietto. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fräsch lägenhet direkt på stranden

Mycket fräsch och ändamålsenlig lägenhet belägen direkt på den mest välskötta strand jag sett.
Effektiv luftkonditionering i båda rummen, vilket var välbehövligt i värmeböljan. (36-40 grader).
Trevlig och servicemindig hotellpersonal.
Dock ligger lägenheten långt ifrån mataffärerna, och orften som sådan mindre intressant.

Rekommendationer till andra gäster

Ta med kylväska och bagagekärra för att få hem matvarorna till lägenheten.

Residence Lo Scoglietto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Lo Scoglietto
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong och havsutsikt - ingen återbetalning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Residence Lo Scoglietto

Residence Lo Scoglietto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Lo Scoglietto
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Utsikten är toppen

Vi har njutit av vår vistelse och bilderna med utsikten ljuger inte.
Det är härligt badvatten och möjligheterna för att gå ut och äta, om man inte själv vill laga mat, är perfekta.
Eftersom lägenhetens inventarier är så slitna som de är, gör att vistelsen inte blir helt perfekt. Flera stolar samt vårt terrassbord var märkbart slitna/trasiga och i vår säng var lammellerna heller inte så säkra.
Det är inte en billig lägenhet så därför är det också irriterande att man skall betala ett avsevärt belopp för att hyra handdukar och få städning, som vi i varje fall inte hade fått intryck av att man kunde ha sluppit för att betala - vi pratar trots allt om mer än 100 euro...
Och det skall betalas 5 euro per dag för internet-tillgång - som inte fungerade eller endast fungerade sporadiskt.
Vi har haft en skön semester och utsikten samt läget på stranden kostar naturligtvis alltid extra. Ändå tycker vi inte helt att priset motsvarar kvaliteten.

Residence Lo Scoglietto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Lo Scoglietto
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Feedback

Vi tycker inte att lägenheten levde upp till våra förväntningar samt pris.

Kanske på grund av den dåliga inredningen, och inte särskilt ljus och tillmötesgående

Residence Lo Scoglietto
Rent och fint

rent
Gästvänlighet

ok
Placering

ok
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerade mycket dåligt
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Riktigt läcker lägenhet med fantastiskt läge

Inte den billigaste lägenheten men man får mycket för pengarna. Två stora sovrum samt två badrum - så det är helt idealiskt för ett föräldrapar med två vuxna barn på besök en del (eller hela) perioden. Köket var välutrustat med bra redskap, så den lilla matlagning vi trots allt gav oss in på var inga problem.
Det var dock något begränsat uppehållsutrymme utanför, bara kök/allrum, där det stod matsalsbord med 4 stolar samt en bäddsoffa.
Därför var det viktigt med den sköna balkongen med bord och stolar, med utsikt direkt över stranden, där det fanns 2 parasoller med solstolar som hörde till lägenheten.
Och det var härligt att bara kunna pysa upp till lägenheten och äta lite lunch.

Vänlig service i hotellets reception som låg vid sidan om - och en liten bar om man vill ta en Aperol Spritz med utsikt över strand och hav.
Men vitt vin eller rosé på sin egen balkong är inte heller fel...
Det enda lilla minuset är internet, som bara fanns via kabel i lägenheten. Men vi hade själva med en liten trådlös router som kunde sättas upp, vilket dock skulle göras "rätt". Förbrukningen ska betalas, men 5€ för 24 timmars faktisk tid är billigt. Man kopplar av och på efter behov - vilket dock ska hanteras korrekt, om man har många iDevices etc. Och som sagt, krävs speciell/egen utrustning.

Rekommendationer till andra gäster

Mum and Dads är en mycket populär restaurang, en kvalitetsnivå över de många pizzeriorna/restaurangerna på gågatan. Allt ca 10 minuters promenad från lägenheten.
Den pyttelilla restaurangen Pane e Acqua är också riktigt bra. Det finns flera andra, också dyrare restauranger, bl.a. La Perla som ligger nära. (Som vi dock inte provade, men som skulle vara bra i den lite högre prisklassen.)
Vi höll oss till ett par favoriter, och lagade också mat själva några gånger.

Det ligger trevliga små städer på relativt kort köravstånd. Suvereto lite söderut, samt Castagneto Carducci i slutet av vinrutten, som startar vid Bolgheri. Det finns massor av vingårdar där man kan prova och köpa vin om man är intresserad av det.
Sienne ligger 1,5h bort, då kör man söderut, och detsamma till Firenze, men då ska man "norr-om"och det blir en lång tur om man ska hinna med båda.
Pisa tar man sig till på en timme (direktflyg från Köpenhamn), och Lucca en halvtimme till.
Det var vår andra visit i San Vincenzo, och säkert inte vår sista.

Residence Lo Scoglietto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Lo Scoglietto
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong och havsutsikt)

Lämplig för 4, men att använda bäddsoffan i kök/allrummet skulle göra att det kändes lite trångt om man var fler.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Endast via kabel i lägenheten. Hade dock själva med oss utrustning, så vi kunde ha trådlös uppkoppling från alla våra enheter.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Lo Scoglietto

Kanonläge. Fin lägenhet, lugnt, superfin altan. P.g.a. att det stormade förlorade vi vår parasoll som vi tyvärr inte fick ersatt trots flera förfrågningar. Det var dessutom problem med att det luktade från avloppen i badrummen, men det avtog med rikliga sköljningar. Vi återvänder gärna hit tack vare läget.

Residence Lo Scoglietto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Lo Scoglietto
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett flott ställe med havet rätt in i vardagsrummet! :)

Residence Lo Scoglietto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Lo Scoglietto
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Med så högt pris för lägenheten borde det ingått i priset...
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Lo Scoglietto

Residence Lo Scoglietto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Lo Scoglietto
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Sven med familj och vänner från Västra Frölunda i Sverige bodde på Residence Lo Scoglietto i San Vincenzo från den 3. till den 10. september 2011.

Tack för ett mycket bra förslag på resmål när vi ville fira tillsammans med hela vår familj, 6 vuxna och 2 barn. Det var viktigt för oss att det skulle passa alla delar av familjen. Småbarn med föräldrar, yngre med mindre intresse av strand och mera för kultur samt vi själva som bara vill ha det bekvämt. Er känsla för vad vi ville ha och det ni erbjöd visar på stor lyhördhet och professionalitet.

Residence Lo Scoglietto överträffade våra önskemål med sitt läge direkt på stranden. Det är enkelt men mycket fräscht och med god ordning runt omkring.
Vi hade 3 lägenheter, två stycken med ett sovrum och en med två sovrum i vilken våra barnbarn bodde tillsammans med sina föräldrar. De små, 6 och 3 år stormtrivdes med närheten till stranden, vilket naturligtvis även underlättade för alla vuxna.

Även om vi är mycket vana resenärer var det skönt att det förutom lägenheter även finns en hotelldel med all dess service vilket vi nyttjade flitigt. Varje kväll avslutades med en espresso och grappa, glass till barnen, på hotellets underbara terrass. Familjen som driver hotell och Residence Lo Scoglietto är mycket trevliga och tillmötesgående. Även om deras språkkunskaper utöver italienska är knappa så kände vi oss mycket välkomna och varmt omhändertagna.

Läget med en lagom promenad till byns centrum med gågatan, alla restauranger och caféer tilltalade oss alla. Byn San Vincenzo är också trevlig med ett tillräckligt utbud av restauranger, barer och affärer. Närheten till de historiska delarna av Toscana och alla dess olika vingårdar är också mycket bra. Vi hade ”tur” att hitta en fantastiskt trevlig och bra vingård som heter Uccellliera. Både deras Brunello och vinmakaren själv var en stor upplevelse. Längtan tillbaka är stor hos oss alla. Vi kommer troligen inte att vänta så länge innan vi reser hit igen. Än en gång, tack.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Per med resesällskap från Göteborg i Sverige bodde på Residence Lo Scoglietto i San Vincenzo från den 17. till den 24. juli 2010.

Hej Katarina, Vi är väldigt nöjda med Residence Lo Scoglietto. Lägenheten var jättebra och passade väldigt bra när man som vi reste två par. Det var också familjärt och ägarna, jag antar att dom var ägare, var väldigt hjälpsamma och hade bra ordning och reda. Lägenheten låg också fantastiskt bra på stranden och det var inte heller långt att gå in till San Vincenzo. M a o, ett ställe som vi gärna återvänder till.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map