Semesterbostad i San Vincenzo i Toscana

Residence Lo Scoglietto

 
Residence Lo Scoglietto är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Lo Scoglietto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Vincenzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor man en kort kilometer norr om den trevliga badorten San Vincenzos centrum dit man smidigt reser med tåg ifall man inte väljer att ha tillgång till bil. Residence Lo Scoglietto ligger i ett mycket lugnt område med begränsad trafik rakt ner till den fina sandstranden precis sidan om hoellet med samma namn (och ägare) - Hotel Lo Scoglietto.

Rakt ut till havet

Här har man inrett 14 trevliga lägenheter fördelade på 3 våningar och var man inte kommer att sakna moderna bekvämligheter, alla lägenheter har nämligen telefon, förvaringsbox, flatscreen-TV, internet och aircondition. Sist men inte minst så har alla lägenheter en möblerad balkong med utsikt mot havet och ställets privata sandstrand, som har tilldelats den Blåa Flaggan. Vill man inte ligga på stranden, paddla kanot eller åka trampbåt, så kan man svalka av sig i ställets gröns trädgård som omger komplexet.

Läs mer om Residence Lo Scoglietto

Gångavstånd till matställe och inköpsmöjligheter

När man blir hungrig så kan man äta både frukost och lunch på hotellet som ligger bredvid. Personalen på hotellet hjälper gärna till att ge tips och förslag på goda restauranger i området. OBS: det hör inte några parkeringsplatser till lägenheterna. Det går dock att parkera på de offentliga parkeringarna i närheten.

Lägenheterna på Residence Lo Scoglietto

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong och havsutsikt)

Lägenheterna är ca. 50 m² stora och består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå med 4 kokplattor och ugn, diskmaskin samt kylskåp med frysbox, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och toalett samt hårtork. Lägenheterna har alla möblerad balkong med havsutsikt.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong och havsutsikt)

Lägenheterna är ca. 70 m² stora och består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå med 4 kokplattor och ugn, diskmaskin samt kylskåp med frysbox, två sovrum med dubbelsäng, två badrum med dusch och toalett samt hårtork. Lägenheterna har alla möblerad balkong med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map