Agriturismo i San Vincenzo i Toscana

Podere San Giuseppe

 
Podere San Giuseppe är inte tillgänglig i dagsläget
Podere San Giuseppe är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Vincenzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villaggio Podere San Giuseppe är uppbyggt omkring en gård som en gång i tiden tillhörde en av Toscanas stora adelssläkter, familjen Gherardesca. I dag har man gjort om byggnaderna och byggt en del nya som alla ligger i en hästskoform runt om den stora poolen.

Härifrån har man både utsikt mot bergen i öster och tack vare det flacka landskapet så kan man dessutom se havet i väster. Det är visserligen inte så konstigt då det bara är 2 km dit. Samma avstånd gäller till den charmiga lilla staden San Vincenzo.

Läs mer om Podere San Giuseppe

De 19 lägenheterna är alla utrustade med aircondition, bra kök, trevligt möblemang och trädgårdsmöblerna är av bra kvalitet (ej plast utan trä och metall). Det är små detaljer men gör sitt till helhetsintrycket. Det samma gäller de många olivträd som präglar området runt omkring poolen och de välskötta byggnaderna.

Dessutom finns det grill, garage (under marken) med plats för en bil per lägenhet, tvätteri och en liten lekplats för barnen för att inte nämna den lilla barnpool som finns bredvid den stora.
OBS: Det är inte möjligt att ankomma senare än kl. 22.00!

Dölj texten
 
 
search map