Hotell i San Vincenzo i Toscana

Park Hotel I Lecci

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Park Hotel I Lecci är ett enklare fyrstjärnigt hotell med en standard som är mer likt ett tre-stjärnigt. Du har förutom ett strandnära läge tillgång till utomhuspool, restaurang och bar. Samt stora gröna ytor till de yngsta resenärerna där de kan leka av sig och träffa nya vänner. Det enda som skiljer dig och havet åt (ca 100 meter) är en liten skog.

Mat och dryck på plats

Detta är ett hotell för dig som vill bo komfortabelt och inte behöva bege dig långväga för att till exempel ta dig en god drink före eller efter maten. Baren håller nämligen öppet mellan kl. 09.00-24.00 och i perioden 5/5-8/9 spelas det musik i baren, Bar Terrazza Mare, ett par gånger i veckan. Här finns även en restaurang som serverar lokala och traditionella rätter. Runt om hotellet och inom gångavstånd, ca 100 meter bort, har du fler restauranger/pizzeria att välja mellan samt glassbar.

Skulle du känna för en ännu större variation behöver du enbart bege dig ca 2,4 km bort till San Vincenzo som har ett bra utbud av det mesta och flera trevliga matsällen att välja mellan. Redan i början av staden ligger en stor mataffär samt apotek.

Läs mer om Park Hotel I Lecci

För dig som vill koppla av

Hotellet ligger som sagt med ett kort avstånd till den härliga och långa sandstranden. På stranden har du i högsäsong en reserverad plats med 1 parasoll och 2 solstolar. Föredrar du pool går detta också bra och det finns en pool även till de minsta resenärerna. Utöver detta har hotellet ett litet wellness med bastu (mot avgift) och möjlighet till massage.

Om du känner för att aktivera dig kan du ta härliga cykelturer i området, promenader eller joggingturer längs med stranden eller utsatta spår. Du kan besöka gymmet (mot avgift) för en sista ansträngning. Barnen däremot kan aktivera sig på lekplatsen eller vara med i miniklubben som hålls för barn mellan ålderna 4-11,99 år och i perioden 12/5-8/9 på bestämda tider. Inte långt från hotellet, endast ca 250 meter bort finns en Holiday Park med bl. a studsmattor och annat smått och gott de små kan roa sig med.

Komfortabla rum

Det finns 74 rum på hotellet. De rum som ligger vända ut mot havet har dock ingen utsikt över havet utan det indikerar bara i vilken riktning de ligger. Alla har balkong eller terrass och är utrustade med aircondition, TV, kassafack, minibar och badrum med hårtork.

Läs om rummen på Park Hotel I Lecci

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map