Omdömen från Hotel Stella Marina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Stella Marina

Läs personliga omdömen av Hotel Stella Marina som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Stella Marina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Stella Marina

San Vincenzo som semester-destination

Hotel Stella Marina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Stella Marina
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Stella Marina

San Vincenzo som semester-destination

Hotel Stella Marina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Stella Marina
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt läge

Bra hotell och ett fantastiskt läge, vi återkommer gärna

San Vincenzo som semester-destination

Toppen

Hotel Stella Marina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Stella Marina
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt

Fin placering, väldigt praktisk utgång till stranden, egna solstolar och rent och fint. Bra service och trevlig personal. Enkel frukost, vi äter inte kakor till frukost.

San Vincenzo som semester-destination

Vi rekommenderar Enotecet Wino, väldigt god mat. Kör till Bolgheri, mysig landsby och ta ett glas Sassicaia! Njut av vindistriktet runt omkring, fantastiskt!

Hotel Stella Marina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Stella Marina
Dubbelrum med övertäckt altan och direkt havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Skönt och behagligt

Trevligt hotell med härlig personal och perfekt läge.

San Vincenzo som semester-destination

Bra utgångspunkt för sevärdheter med läcker strand

Hotel Stella Marina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Stella Marina
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

FANTASTISKT

Hotel Stella Marina är ett vackert och mysigt badhotell.
Det är bra att ta hissen från 3: e våningen och in i garaget och sedan du är på stranden. Eller gå åt andra hållet och du är i staden med massor av liv
Vi hade halvpension i 4 dagar och det var en upplevelse härlig mat och god stämning. De sista 3 dagarna år vi i stan.

San Vincenzo som semester-destination

Ta dig ner till den gamla hamnen, där barnerna är inredda i maritim stil, det mycket mysigt och självklart också inom gångavstånd

Hotel Stella Marina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Stella Marina
Dubbelrum med övertäckt altan och direkt havsutsikt

duschen läckte
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Stella Marina

Vi har i år gästat Stella Marina för tredje gången – och det säger väl allt. Caldo - sole - mare, fin service, god mat och trevligt värdfolk samt härlig terrass. Nära till stad och vatten. Allt detta uppväger en bullrig luftkonditionering och ett mycket litet badrum.

Hotel Stella Marina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Stella Marina
Dubbelrum med övertäckt altan och direkt havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Stella Marina

Fantastiskt läge i San Vincenzo. Hotellet är ganska nyligen renoverat och framstår därmed som nytt och fint. Personalen talar bra engelska.
Tyvärr gör hotellet inte mycket för att skapa gemyt om kvällen och det är inte möjligt att köpa kvällsmat eller drinkar. Här kunde de gott göra mer.
Centralt beläget och det är bara 100 meter ner till centrum.
Jättefint hotell.

Hotel Stella Marina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Stella Marina
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt läge

Trevligt hotell som ligger alldeles vid vattnet. Gott om plats på stranden med gratis parasoll och solstolar.
Ett fantastiskt ställe som vi gärna återvänder till.

Hotel Stella Marina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Stella Marina
Dubbelrum med balkon utan havsutsikt (inkl frukos)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt hotell med bra läge

Efter två veckor på hotell Stella Marina är min åsikt att hotellet är lagom stort, rent och välskött med trevlig personal. Frukosten är förstärkt med gott, lite grövre bröd samt lite frukt. Som vanligt i Italien saknas grönsaker på frukostbordet, medan sötsakerna brer ut sig. Läget är utmärkt, nära centrum och tågstation, men samtidigt lugnt. Stor terrass mot havet. Mitt rum sades vara utan havsutsikt, men lite såg man faktiskt från balkongen. För att komma till stranden kan man helt enkelt ta hissen ner till garaget och gå rakt ut därifrån. Ingen väg att korsa. Även stranden är välskött. Tyvärr är varken vattnet eller havsbotten som bäst just där (dyig botten och grumligt vatten innanför stenpiren), så mitt tips är att gå en bit utefter stranden innan du går i och badar - då får du klart vatten, fast sandbotten och en kort promenad på köpet! Om jag fick önska mig någon förbättring på hotellet, så skulle det vara tvättlina (eller åtminstone fästen för egen sådan) samt en riktig brödkniv även vid det grova brödet.
Jag skulle definitivt kunna tänka mig att bo på detta hotell fler gånger!

Rekommendationer till andra gäster

Godaste glassen hittade jag hos Petra, på samma sida av gatan en bit in mot centrum. Hemgjord med kärlek till hantverket. Perfekt rostade hasselnötter i nocciolan!!!
Det går båtturer dagligen direkt från San Vincenzo ut i den toskanska arkipelagen, som delvis är naturreservat. T ex kan man besöka Elba, Korsika och Capraia - den senare var en härlig upplevelse.
Enkelt att ta sig till t ex Pisa och Livorno med tåget. Enkel resa till Pisa från ca EUR 7,50.

Hotel Stella Marina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Stella Marina
Dubbelrum med balkon utan havsutsikt (inkl frukos)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Instabil uppkoppling - minst dålig på rummet.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 1 Vuxen
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C., Toscana

Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Rekommendationer till dig

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

La Cecinella

Cecina Mare

Caselsa

Certaldo

search map