Hotell i San Vincenzo i Toscana

Hotel Stella Marina

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du precis intill den härliga sandstranden, mitt i en toskansk stad som är levande året runt. Det är ingen överdrift, när vi säger, att du här är nära det mesta: Det är 500 meter till tågstationen, och alla olika butiker, caféer och restauranter finner du naturligtvis också i närheten av hotellet, och vill du få ut något alldeles speciellt av en av dina semestermåltider, så ligger en av Italiens bästa restauranger (Gambero Rosso) endast 500 meter bort, så det blir inga bekymmer om vem som ska köra hem. Du kan även enkelt bo här utan bil, då det endast är 500 meter till tågstationen.

Stranden vid dina fötter

Hotell Stella Marina ligger på en liten avsticks väg längs kustvägen, så du behöver inte korsa någon väg för att komma ut på stranden: Det räcker med att gå ut från hotellet och några meter ner innan du kan känna sanden under fötterna. Hotellet är en nyare konstruktion, så det är försett med nutidens önskade faciliteter. Här finns naturligtvis en reception, men också restaurang och garage mot betalning (eller så finns det en gratis parkering på gångavstånd från hotellet), och under hela badsäsongen är det inkluderat två solstolar och ett parasoll på den privata stranden.

Läs mer om Hotel Stella Marina

Bekväma rum med möblerade balkonger

Rummen är 14-18 m² stora, och de har alla som en balkong eller en altan med bord och stolar. De är inredda med eget badrum, aircondition, internettillgång och platt tv med satellit kanaler. Utsikten från rummen varierar från ingen havsutsikt, havsutsikt från byggnadens sida till havsutsikt rakt ut mot havet. Och priserna varierar naturligtvis också, allt efter vilken utsikt man har.

Rummen på Hotel Stella Marina

Dubbelrum med balkon utan havsutsikt (inkl frukos)

Dessa rummen ligger utan utsikt mot havet och har en balkong på ca 1,5 m² med ett litet bord och två stolar. Här finns det plats för en tredje säng.

Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Dessa rummen ligger utmed hotellets ena kant och har därmed en mera sned utsikt mot havet från deras 15 m² stora balkong med ett litet bord och två stolar. Här finns plats till en tredje säng.

Dubbelrum med övertäckt altan och direkt havsutsikt

- Dessa rum ligger utmed hotellets front som vetter ut mot havet och har en altan på ca 5 m² med litet bord och två stolar, som är stängd på sidorna och övertäckt. Rummen är inte så stora som de med balkong, och det finns därför inte plats till en tredje säng.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C., Toscana

Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Toscana

search map