Hotell i San Vincenzo i Toscana

Hotel Stella Marina

 
Hotel Stella Marina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Stella Marina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Vincenzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

San Vincenzo är en toskansk stad som är levande året runt, och det är ingen överdrift, när vi säger, att du här är nära det mesta. På Hotel Stella Marina bor du nämligen intill den härliga sandstranden och strax intill stadens marina. Det är endast ca 500 meter till stadens utbud av butiker, caféer och restauranger. Eftersom du har promenadavstånd även till tågstationen kan du låta bilen stå om du känner för detta.

Du har stranden vid dina fötter

Hotell Stella Marina ligger på en mindre sidogata till kustvägen, vilket innebär att du inte behöver korsa någon väg för att komma ut på stranden. Det räcker med att du går ut från hotellet och traskar några meter innan du kan känna sanden under dina fötter.

Hotellet har en reception, men också restaurang och garage mot betalning (eller så finns det en gratis parkering på gångavstånd från hotellet), och under hela badsäsongen är det inkluderat två solstolar och ett parasoll på den privata stranden.

Läs mer om Hotel Stella Marina

Bekväma rum med möblerade balkonger

Rummen är 14-18 m² stora, och de har alla som en balkong eller en altan med bord och stolar. De är inredda med eget badrum, aircondition, internettillgång och platt tv med satellit kanaler. Utsikten från rummen varierar från ingen havsutsikt, havsutsikt från byggnadens sida till havsutsikt rakt ut mot havet. Och priserna varierar naturligtvis också, allt efter vilken utsikt du väljer.

Rummen på Hotel Stella Marina

Dubbelrum med balkon utan havsutsikt (inkl frukos)

Dessa rummen ligger utan utsikt mot havet och har en balkong på ca 1,5 m² med ett litet bord och två stolar. Här finns det plats för en tredje säng.

Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Dessa rummen ligger utmed hotellets ena kant och har därmed en mera sned utsikt mot havet från deras 15 m² stora balkong med ett litet bord och två stolar. Här finns plats till en tredje säng.

Dubbelrum med övertäckt altan och direkt havsutsikt

- Dessa rum ligger utmed hotellets front som vetter ut mot havet och har en altan på ca 5 m² med litet bord och två stolar, som är stängd på sidorna och övertäckt. Rummen är inte så stora som de med balkong, och det finns därför inte plats till en tredje säng.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Stella Marina

Läs personliga omdömen av Hotel Stella Marina som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Stella Marina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 15 omdömen från Hotel Stella Marina

Återigen härligt

Det var andra gången som vi var på Stella Marina och det blev ingen besvikelse nu heller.

Rummen är lite slitna, de var snåla med toalettpappret och toaletten spolade inte ut ordentligt. För övrigt var allt utmärkt. Strålande väder och frukost på terrassen med utsikt över havet varje dag.
Vi njöt av den vackra solnedgången varje kväll från vår balkong.

Läs mer

Bra beläget

Bra service, fin standard för att vara en 3-stjärnig produkt, vi hade inte bokat något garage, men det ordnade de åt oss vid ankomsten. Härligt med personliga liggstolar och parasoll vid stranden. Det finns bar på hotellet, men den var i det närmaste död den veckan vi var där.

Läs mer

Trevligt litet hotell

Trevligt litet hotell beläget ända nere vid stranden. Rent och ordentligt. Hissen gick hela vägen ner till p-källaren och stranden där varje gäst blev tilldelad en egen solsäng och parasoll. Havsvattnet var emellertid inte kristallklart. Vår altanavskärmning av frostat glas var lite hög så man kunde inte se havet om man inte stod upp. Det saknades ett litet torkstativ till våra badkläder. Personalen på hotellet är duktig och hjälpsam och det finns möjlighet att äta 2- eller 3-rätters meny varje dag mot betalning, och maten var läcker. Frukosten traditionell utan några varma rätter. Staden, gågatan och hamnen ligger på 5 minuters gångavstånd från hotellet.

Läs mer

Fantastiskt läge

Bra hotell och ett fantastiskt läge, vi återkommer gärna

Läs mer

Trevligt

Fin placering, väldigt praktisk utgång till stranden, egna solstolar och rent och fint. Bra service och trevlig personal. Enkel frukost, vi äter inte kakor till frukost.

Läs mer

Skönt och behagligt

Trevligt hotell med härlig personal och perfekt läge.

Läs mer
 
search map