Hotell i San Vincenzo i Toscana

Garden Toscana Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är svårt att ha långtråkigt på Garden Toscana Resort, oavsett om du är ung eller gammal. Här finns nämligen en uppsjö av olika aktiviteter och möjlighet att koppla av. Flera barer och restauranger gör dessutom att du nästan kan testa nya rätter varje dag, om du så önskar.

Två pooler och privat strand

Det finns två pooler på Garden Toscana Resort. Den stora huvudpoolen ligger i närheten av Cavallegeri Spa & Beauty och Ristorante Melograno, och erbjuder runt 250 solstolar och parasoll. Här finns även en poolbar som ser till att förse dig med förfriskningar under dagens lopp.

Den andra poolen, för barn, ligger vid det område som kallas för Garden World och det är här som barnen kan roa sig med att åka vattenrutschkana.

För dig som föredrar saltvatten och som vill lapa sol på mjuk sand så finns en lång och skön strand strax intill resorten. För att komma dit (ca 400 m) går du först under kustvägen (finns en tunnel) och sedan igenom pinjeskogen, som sträcker sig längs med stranden. På stranden finns det solstolar och parasoll samt bar. Strandhanddukar kan du hyra på plats. När det kommer till solstolar så är det efter tillgänglighet. Möjlighet till kanoter finns efter tillgänglighet. Strandservice brukar vara tillgängligt från den 30/5-18/9 beroende på väder och vind. Dessa datum gäller även underhållning och barnklubb.

Läs mer om Garden Toscana Resort

Barnens paradis

Efter härligt många badtimmar brukar barnen vilja aktivera sig med andra saker och kanske träffa nya lekkamrater, vilket de kan göra här. Garden Game heter stället där de kan spela olika videospel, lekar, minigolf, minibowling, minibasket och här finns ett lekrum till de allra yngsta gästerna. Under högsäsong anordnas också teater och levande musik (i för och eftersäsong finns en lättare underhållning). Barnklubb (5-10 år) och ungdomsklubb (11-17 år) finns men ej på skandinaviska språk. Det finns även en babyklubb för barn mellan 6-23 månader, men denna betalar du extra för, liksom barnpassning.

Även du som vuxen har lätt att trivas

Det är inte bara barnen som kan roa sig utan även du som vuxen. Du kan utmana ditt resesällskap i en omgång tennis (finns 12 banor), du kan spela boccia, basket, fotboll eller volleyboll. Du kan givetvis göra sköna promenader och joggingturer i området. Det finns möjlighet att hyra cykel efter tillgänglighet, samt kurser i tennis, windsurfing m.m. Tennisrack går att hyra på plats. Du har gratis tennis en timme per dag efter tillgänglighet och mot förbokning.

Här finns även ett Wellness och där du kan koppla av, få massage och andra behandlingar samt träna i motionsrummet. Vi vill uppmärksamma dig om att en del aktiviteter är mot en kostnad. För mer information hör med receptionen när du checkar in.

Gott om mat och dryck

Då du bor ganska nära San Vincenzo, det är ca 3 km dit, så kan du alternera dina dagar när det kommer till mat och dryck. Du behöver dock inte ge dig iväg för att stoppa något gott i magen. "Ristorante Melograno" erbjuder buffé där det dukas fram både internationella som lokala rätter. För dig som bokar halvpension är det hit du går.

Önskar du lättare måltider kan du köpa detta på "Bistrot Gardenia". Sedan har du "The Garden" där du bl.a. kan bli serverad grillade rätter. Utöver dessa tre restauranger finns här tre barer och shoppingcenter.

Komfortabla rum

Du kan välja mellan olika typer och storlekar av rum. De är alla utrustade med luftkonditionering, kassafack, Sat-TV, minibar, badrum med dusch och hårtork.

Läs om rummen på Garden Toscana Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map