Villa i San Quirico d'Orcia i Toscana

Villa Orcia

 
Villa Orcia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Orcia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Quirico d'Orcia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du är omgiven av mjuka gröna kullar som står i underbar kontrast mot en blå himmel och vita moln. Detta är en rogivande plats där kropp och själ kan vila ut till fullo. Det vackra stenhuset, som är byggt i olika nivåer smälter bra in och ger ett genuint intryck såväl ute som inne.

En pool utöver det vanliga
Villa Orcia är ett charmerande hus, både när det gäller läget som utförandet. Till huset hör en fin trädgård där du har sköna uteplatser, perfekt för dig som tycker om att äta ute under bar himmel. Här finns även en härlig pool som är 22x4 meter varav 6x4 meter är en övertäckt del som tillhör huset. Ovanligt och mycket praktiskt om vädret, mot förmodan, en dag skulle vara sämre. Ett yogarum på 140 m² finns där du även har ett badrum, ombytesrum och tvättmaskin.

Du bor i ett fantastiskt landskap

Området runt Siena är känt världen över och är den del av Toscana som kanske är den mest fotograferade, vilket inte är så konstigt. För förutom sina drömliknande kullar och fält finns här många underbara och historiska byar och städer, väl värda ett besök. Närmsta stad, där du även kan göra dina inköp är Pienza, som ligger ca 5 km bort. Men du har även nära till San Quirico d'Orcia, Montepulciano och Bagno Vignoni.

Du får en välkomstmiddag

Du har gott om ytor att röra dig på och har bra utrustade kök så att du snabbt och enkelt kan kocka ihop något gott om dagarna. För att du ska känna dig extra välkommen får du en välkomstmiddag som består av en antipasto, hemlagad pasta, en huvudrätt med tillbehör och en efterrätt (ej dryck).

Läs mer om Villa Orcia

Huset har två lägenheter

Huset är stort och har totalt 8 sovrum och 8 badrum fördelade på två lägenheter. Myggnät finns till alla fönster. Två extrabäddar är möjligt för barn under 12 år.Huset blir städat en gång i veckan, på onsdagar, och poolen blir rengjord tre gånger i veckan. Extra städning och ombyte av sängkläder kan köpas till på plats. Aircondition och värme efterräknas efter förbrukning.

Villan på Villa Orcia

Villa med 14/16 sovplatser

Huset är på 560 m² och rymmer två lägenheter som är båda i två plan. Totalt har du 8 sovrum och 8 badrum till ditt förfogande. Första lägenheten: på bottenplan finns ett stort uppehållsrum, stort kök med två ugnar, diskmaskin, microugn, kylskåp med frys, ett dubbelrum med badrum och dusch och direkt utgång till poolen, ett enkelrum med privat badrum och stor dusch. På första plan finns två stora dubbelrum varav ett har badrum med hydromassagebadkar, ett badrum med "dubbeldusch". Andra lägenheten: på bottenplan finns ett stort uppehållsrum, kök med två ugnar, diskmaskin, micro, kylskåp med frys, ett sovrum med badrum och "dubbeldusch", enkelrum med badrum och dusch. På första plan finns två dubbelrum varav ett med badrum och "dubbeldusch" och ett med jacuzzibadkar.

Dölj texten
 
 
search map