Hotell i San Quirico d'Orcia i Toscana

Casanova Hotel Residence & SPA

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casanova Hotel Residence & SPA passar dig ypperligt som vill bo lugnt och skönt med promenadavstånd till ett fint litet centrum. Dessutom har du härifrån ett bra utgångsläge till att besöka flera av Toscanas vackra platser och sevärdheter.

Du bor nära stadens medeltida mur

Vad som är extra bekvämt med hotellet är att du inte behöver ta dig så långt för at äta gott då hotellets restaurang, La Taverna del Barbarossa, ligger ca 20 meter bort (stängt för middag på måndagar). Här kan du njuta av lokala, vällagade specialiteter ackompanjerat av ett glas vin eller två och man följer gärna säsongens utbud för att få de godaste och färskaste råvarorna. Har du speciella önskemål gällande glutenfri mat kan du meddela detta i god tid, så gör de sitt bästa för att vara dig tillmötesgående.

Känner du för att variera dig en kväll, eller ta en kvällspromenad kan du alltid traska bort till centrum, då du har muren endast 300 m bort, och här har du både bar och fler restauranger. Annars kan du stanna kvar på hotellet, beställa något gott att dricka i baren och sitta på terrassen för att njuta av kvällen.

Unna dig en dag vid poolkanten

Hotellet, som är i typisk toskansk stil, har de bekvämligheter du behöver under din semester. Här finns ett poolområde med solstolar och parasoll så att du kan koppla av under solens strålar. Från poolen har du dessutom fin vy över det intilliggande landskapet, precis som sig bör när du befinner dig i Toscana. Är du en person som tycker om SPA och Wellness finns det även ett sådant och förutom bastu, gym, jacuzzi och uppvärmd inomhuspool kan du boka olika behandlingar. Som extra aktivitet kan du förutom cykla, spela tennis och biljard.

Besök flera underbara städer och byar i närheten

Toscana är uppdelat i olika provinser, och du bor här i den del som heter Siena. En vacker plats där kullarna och fälten skiftar mellan gult, grönt och brunt, så vackert att det nästan ser ut som kulisser. Uppe på kullarna ligger mysiga och pittoreska städer och byar, och en av dem är Pienza som du har ca 9 km bort. Speciellt vägen mellan San Quirico d'Orcia och Pienza är känd för sin skönhet. Om du vill lära känna grannregionen Umbrien och se Trasimenosjön är det bara att köra österut i ca 60 min (47 km).

Läs mer om Casanova Hotel Residence & SPA

Rustika rum och lägenheter

Rummen och lägenheterna är inredda i rustik stil och har Sat-Tv, minibar, förvaringsbox och badrum. Luftkonditionering är på förfrågan (då inte alla rum/lght har möjlighet) och är mot avgift.

Notera att om du bor i rum och väljer till halvpension så är restaurangen stängd måndagar och den middagen ersätts av en lunch en av dem andra dagarna.

Läs om rummen på Casanova Hotel Residence & SPA

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map