Omdömen från Villa Panzalla

 
Villa Panzalla är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Panzalla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Polo in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Panzalla

Läs personliga omdömen av Villa Panzalla som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Panzalla. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Villa Panzalla

Vi fann huset, mycket vackert beläget, med en vacker storslagen utsikt från terrassen precis utanför dörren samt från många fönster. Huset var välinrett och havde många vackra detaljer och vackra gamla möbler.

San Polo in Chianti som semester-destination

Villa Panzalla
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Panzalla
Sexrumslägenheten Villa med 8 spovplatser (120 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 8 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Backarna över San Polo

Äldre, men mycket autentisk egendom placerad på backarna över San Polo, vilket medför lugna omgivningar. Rummen var fine, och det fanns gott om plats för alla 8 gäster.
Supertrevliga värdar, Stefano och Sergio.
Liten, men absolut funktionell pool.

Villa Panzalla
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Panzalla
Femrumslägenhet Rondini med 8 sovplatser (90 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Panzalla

Vi bodde på stället i två veckor i de två olika trerumslägenheterna. Otroligt skönt med de trevligaste, hjärtligaste och mest hjälpsamma värdar, som hela tiden hade gästernas bästa för ögonen. Vi kan varmt rekommendera stället.
Vi åt på granngården fyra gånger, utmärkt mat för en mycket billig peng (fyra rätter för 20 euro, även drycker till mycket rimliga priser, bl a ställets egna viner till priser från 5-10 euro). Båda tisdagarna beställde vi pizzor hos våra värdar, också mycket goda för en billig peng. Genom våra värdar beställde vi också bröd, levererat från det lokala Coop varje morgon.
Stället ligger långt ut med en fantastisk utsikt ned över dalen mot byn.

Rekommendationer till andra gäster

Utmärkt att handla i såväl stora Coop, 10 km söderut, som i det lokala lilla Coop San Polo in Chianti.

Villa Panzalla
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Om man kan undvara butiker och vill ha lugn och ro
 
Själva boendet på Villa Panzalla
Trerumslägenhet Cappella med 5 sovplatser (50 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En förnäm upplevelse

Villa Panzalla är en äldre italiensk villa, som ligger fantastiskt i landskapet och drivs av de mest omaka, men samtidigt mest charmerande herrer - en äldre kock, Sergio, och en yngre kompanjon, Stefano. Vi var så lyckliga då vi blev inbjudna till en provat fest de höll tillsammans med vänner. En fantastisk upplevelse. Och vi fick de bästa pizzor vi någonsin smakat. Missa absolut inte en kväll i Villa Fabronis egen lantrestaurang, där Sergio och Stefano härjar.
Allt i allt - In-Italias service, Norwegians service, Toscanas landskap, Villa Panzalla och Sergio och Stefano - gjorde vår påsksemester till den bästa vi någonsin haft!

Rekommendationer till andra gäster

Besök Siena, San GImignano och Greve in Chianti. Speciellt de två sistnämnda - mindre städer som är mycket charmiga.

Villa Panzalla
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Panzalla
Femrumslägenheten Fenile med 8 sovplatser (80 m²)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe

Vi fick ett fint mottagande, av mycket varma och hjärtliga människor.
Själva huset är perfekt om man vill bo på landet med en magnifik utsikt.
Det hade dock slarvats lite med städningen. Huset kändes som att man inte riktigt brydde sig om att hålla i ordning det. Det var inte så trevligt.
Poolen var heller inte ren och var inte så inbjudande att bada i. Men om man gick ner till deras huvudbyggnad var poolen där ren, fin och välskött. Det verkade som om man bara behållit poolen med tanke på uthyrning, för att det skulle låta bättre i beskrivningen.
Det ska också nämnas att vi frågade dem om de inte kunde göra i ordning poolen men de sa bara att den skulle vara lika smutsig nästa dag. Så den nyttjade vi inte.

Rekommendationer till andra gäster

Det lönar sig att köra de ca 12 kilometerna in till Figline Valdarno för att handla. Där finns det en stor supermarket.

Villa Panzalla
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Panzalla
Femrumslägenheten Fenile med 8 sovplatser (80 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugn idyll lååååångt ute i bergen

Ett mycket härligt hus uppe i backarna med en vidunderlig utsikt över Chianti-dalen, en upplevelse av det Äkta Italien, de yttre områdena kunde dock vara en smula mer öppna och välhållna - eventuellt genom tt fälla ett par träd, som tar en del sol från terrassen, samt att inkörningsförhållandena kunde varit bättre.

Rekommendationer till andra gäster

Välj att äta hos uthyraren de dagar det kan göras - det är läcker mat, 4 rätter för 20 Euro, som kan beställas i halvportioner också till vuxna. Personalen pratar utmärkt engelska, och har humor om man är till det slaget. Annars kan man åka på vinprovning på Castello Vicchiomaggio för 35 Euro inklusive lunch och vinprovning.

Villa Panzalla
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Panzalla
Trerumslägenhet Cappella med 5 sovplatser (50 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map