Agriturismo i San Polo in Chianti i Toscana

Villa Panzalla

 
Villa Panzalla är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Panzalla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Polo in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om du längtar efter en naturskön plats där du till fullo kan varva ner på ett tillfredsställande sätt då kan du titta närmre på denna fina villa som tillhör Castello di Fabbroni. Villan ligger ca 900 meter från slottet och har anor från 1700-talet. Eftersom du befinner dig ca 400 m ö h har du härifrån en härlig utsikt över landskapet.

Här finns en gemensam utomhuspool

Till villan hör en fin trädgård och en skön utomhuspool, perfekt för dig som vill stanna kvar "hemma" för att sola och bada. Från poolen har du en bedårande utsikt över det vackra landskapet och över Chiantis böljande kullar.

Läs mer om Villa Panzalla

Laga maten själv eller ät ute

Eftersom du bor med självhushåll kan du både snabbt och enkelt tillaga dagens alla måltider om så önskas. Annars kan du traska bort till slottet, Castello di Fabbroni som har samma ägare och som ligger endast ca 900 meter bort. Här finns en restaurang som håller öppet tre gånger i veckan, fredagar, lördagar och söndagar. Du måste dock ge besked kl 14.00 dagen innan, om du önskar äta i restaurangen.

Eftersom du bor i närheten av San Polo in Chianti, ca 3,5 km bort, kan du även prova på någon av deras restauranger. I den lilla staden finns också en bar och en mataffär där du kan inhandla det nödvändigaste. För ett större utbud kan du bege dig till bl.a Figline Valdarno som ligger ca 30-40 minuter bort med bil. Inom en timme kan du njuta av folklivet och en god lunch på torget i Greve in Chianti eller strosa i sakta mak i Florens trånga gränder.

Andra trevliga utflyktsmål du når inom lagom dagsetapper är San Gimignano med sina tinnar och torn (ca 57 km bort) och underbara Volterra uppe på sin höjd (ca 79 km bort). Siena är också en stad du inte bör missa (framför allt om du är shoppingsugen) och du har ca 76 km hit.

För att komma fram till Villa Panzalla får du köra 2 km på en smal grusväg och vägen lämpar sig inte för bilar med nedsänkt karosseri. Du ska tycka om lugn och ro för att uppskatta att bo här.

Du bor med självhushåll

Lägenheterna är rymliga och tidenligt inredda med nästan bara antika möbler. Detta i sin tur innebär att den ena lägenheten inte är den andra exakt lik, även om stilen påminner om varandra. En del lägenheter har valv, synliga träbjälkar och öppen spis. Alla lägenheter har möblerad uteplats. Du har tillgång till ett gemensamt tvätteri.

OBS. Castello Fabbroni , som också har fina lägenheter presenteras separat.

Läs om lägenheterna på Villa Panzalla

Dölj texten
 
 
search map