Hotell i San Mommè i Toscana

Hotel Arcobaleno

 
Hotel Arcobaleno är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Arcobaleno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Mommè här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta hotell är något speciellt. Vi vill inte hymla med att det är fult som stryk, och att det är mycket slitet. Det har fått tre officiella stjärnor, men vi kan omöjligt ge det mer än två. Du ska med andra ord inte komma hit för att sitta på rummet och njuta av omgivningen, och du ska heller inte bli förvånad av det slitna möblemanget. Kan du leva utan det här, så kan du istället få en stor upplevelse för lite pengar.

Var ska vi börja? Kanske med läget. Härifrån kan du bege dig ut på långa turer i den oförstörda naturen och njuta av massor av frisk luft. Här kan du bo utan bil, för med tåget kommer du till Pistoia på mindre än en halvtimme och i Florens på under en och en halv. Här finns en stor pool för de vuxna och en mindre för barnen. Här finns tennisbana, en liten fotbollsplan, biljard och konditionsrum. Här finns även en riktigt bra restaurang, som tillagar typisk toskansk mat med lokala råvaror, allt lett av stälets ägare Riccardo, som helt går in för att gästerna ska trivas.

Läs mer om Hotel Arcobaleno

Riccardo är mycket vinintresserad och känner till traktens små lokala vinproducenter. Mottagningen man får av Riccardo och hans familj är otroligt varm. Kort sagt, så ska du välja detta hotell om du vill bo billigt men också spartanskt, och samtidigt äta god mat och ta del av allt det som nayuren erbjuder.

Ett par få ord om rummen. De har alla eget badrum med dusch och toalett, också de flesta har även balkong, och så finns det en del kommunikerande rum, varför barnfamiljer kan bo tillsammans.

Dölj texten
 
 
search map