Agriturismo i San Godenzo i Toscana

Agriturismo il Colle

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo il Colle ligger i Mugello vid San Godenzo, cirka 40 km från Florens och några få kilometrar från de högsta bergstopparna i de toskanska Appenninerna. Gården är omgiven av kastanjeskogar, ekträd och olivplantage och ligger med fint soligt läge.

Agriturismo med djur och lantbruk

Den gästfria och vänliga ägarfamiljen flyttade hit från Fiesole i mitten av 90-talet. Hustrun passar djuren, medan mannen i familjen sköter lantbruket och skogen. De har även en dotter som läser i Florens men som åker hit så fort hon blir lite ledig. Det äktaparet har själva restaurerat hela huset och skapat de trevliga lägenheterna och de två rummen, var gästerna bor.

Smaka värdparets maträtter

På stället finns en fin pool 12 x 6 meter (1,10 - 2,40 meter djup) med vattenmassage och barnbassäng, bastu, grill, parkeringsplats, lekplats för barnen och möjlighet för att boka och äta en god vällagad middag, som kan intas vid spisen i familjens stora uppehållsrum. Vi har provat det och det är väl värt det!

Lägenheter med egen uteplats

Lägenheterna är fint inredda och utrustade med TV, egen terrass/uteplats med trädgårdsmöbler och parasoll.

L√§genheterna på Agriturismo il Colle

Tvårumslägenhet Gelso med 2 sovplatser

är fördelad på två våningar. På första våningen finns ett uppehållsrum med matbord, köksbord och öppen spis samt privat terrass med trädgårdsmöbler. På andra våningen finns ett rum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Lilla med 5 sovplatser

är fördelad på två våningar och har egen trädgård. På första våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng med toalett och dusch. På andra våningen finns matrum med öppen spis och sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Huset har dessutom diskmaskin.

Fyrrumslägenhet Pino med 4 sovplatser

ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med matbord, öppen spis och kokvrå med diskmaskin, litet rum med soffa och möjlighet för extra säng, två sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt extra toalettrum. Framför trappan som leder upp till lägenheten, finns en privat terrass med trädgårdsmöbler och parasoll.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populärt i Toscana

search map