Agriturismo i San Godenzo i Toscana

Agriturismo il Colle

 
Agriturismo il Colle är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo il Colle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Godenzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo il Colle ligger i Mugello vid San Godenzo, ca. 40 km från Florens och några få kilometrar från de högsta bergstopparna i de toskanska Appenninerna. Gården är omgiven av kastanjeskogar, ekträd och olivplantage och ligger med fint soligt läge.

Agriturismo med djur och lantbruk

Den gästfria och vänliga ägarfamiljen flyttade hit från Fiesole i mitten av 90-talet. Hustrun passar djuren, medan mannen i familjen sköter lantbruket och skogen. De har även en dotter som läser i Florens men som åker hit så fort hon blir lite ledig. Det äktaparet har själva restaurerat hela huset och skapat de trevliga lägenheterna och de två rummen, var gästerna bor.

Läs mer om Agriturismo il Colle

Pool, barnpool och grill

På stället finns en fin pool 12 x 6 meter (1,10 - 2,40 meter djup) med vattenmassage och barnbassäng, bastu, grill, parkeringsplats och lekplats för barnen. Lägenheterna är fint inredda och utrustade med TV, egen terrass/uteplats med trädgårdsmöbler och parasoll.

Lägenheterna på Agriturismo il Colle

Tvårumslägenhet Gelso med 2 sovplatser

är fördelad på två våningar. På första våningen finns ett uppehållsrum med matbord, köksbord och öppen spis samt privat terrass med trädgårdsmöbler. På andra våningen finns ett rum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Lilla med 5 sovplatser

är fördelad på två våningar och har egen trädgård. På första våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng med toalett och dusch. På andra våningen finns matrum med öppen spis och sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Huset har dessutom diskmaskin.

Fyrrumslägenhet Pino med 4 sovplatser

ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med matbord, öppen spis och kokvrå med diskmaskin, litet rum med soffa och möjlighet för extra säng, två sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt extra toalettrum. Framför trappan som leder upp till lägenheten, finns en privat terrass med trädgårdsmöbler och parasoll.

Dölj texten
 
 
search map