Agriturismo i San Godenzo i Toscana

Agriturismo il Colle

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo il Colle ligger i Mugello vid San Godenzo, ca. 40 km från Florens och några få kilometrar från de högsta bergstopparna i de toskanska Appenninerna. Gården är omgiven av kastanjeskogar, ekträd och olivplantage och ligger med fint soligt läge.

Agriturismo med djur och lantbruk

Den gästfria och vänliga ägarfamiljen flyttade hit från Fiesole i mitten av 90-talet. Hustrun passar djuren, medan mannen i familjen sköter lantbruket och skogen. De har även en dotter som läser i Florens men som åker hit så fort hon blir lite ledig. Det äktaparet har själva restaurerat hela huset och skapat de trevliga lägenheterna och de två rummen, var gästerna bor.

Läs mer om Agriturismo il Colle

Pool, barnpool och grill

På stället finns en fin pool 12 x 6 meter (1,10 - 2,40 meter djup) med vattenmassage och barnbassäng, bastu, grill, parkeringsplats och lekplats för barnen. Lägenheterna är fint inredda och utrustade med TV, egen terrass/uteplats med trädgårdsmöbler och parasoll.

Lägenheterna på Agriturismo il Colle

Tvårumslägenhet Gelso med 2 sovplatser

är fördelad på två våningar. På första våningen finns ett uppehållsrum med matbord, köksbord och öppen spis samt privat terrass med trädgårdsmöbler. På andra våningen finns ett rum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Lilla med 5 sovplatser

är fördelad på två våningar och har egen trädgård. På första våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng med toalett och dusch. På andra våningen finns matrum med öppen spis och sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Huset har dessutom diskmaskin.

Fyrrumslägenhet Pino med 4 sovplatser

ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med matbord, öppen spis och kokvrå med diskmaskin, litet rum med soffa och möjlighet för extra säng, två sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt extra toalettrum. Framför trappan som leder upp till lägenheten, finns en privat terrass med trädgårdsmöbler och parasoll.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

San Jacopo

Reggello, Toscana

Rekommendationer till dig

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Villa Il Sole

Camaiore

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map