Villa i San Giustino Valdarno i Toscana

Villa Poggio a Ronco

 
Villa Poggio a Ronco är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Poggio a Ronco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Giustino Valdarno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta typiska gamla lanthus har inte genomgått så många förändringar de sista 100 åren. Huset är idag indrett som en självständig villa och ligger endast två kilometer utanför den lilla byn San Giustino Valdarno, var det finns matställen och inköpsmöjligheter.

Då ägarna renoverade villan med tanke på uthyrning, bevarade de med vilja så mycket som möjligt av det originala, samtidigt som de naturligtvis sörjde för att huset skulle leva upp till dagens standard för komfort med hänsyn till vattenledningar, elektricitet osv. Idag har villan både centralvärme, diskmaskin, tvättmaskin och sex badrum, men bortsett från det ser den ut som den gjorde när bönderna bodde här. Här finns i trädgården förresten också en swimmingpool på 12 x 8 meter, varifrån man har en fin utsikt.

Läs mer om Villa Poggio a Ronco

Villa med 12+2 sovplatser (200 m² ):
- Villans 200 m² är fördelade på två våningar. På första våningen finns ett uppehållsrum med öppen spis, matsal, kök och badrum/toalett med dusch. På andra våningen finns tre sovrum med dubbelsäng och ett badrum/toalett med dusch. Ett par trappsteg lägre finns ett genomgångsrum med soffor, två sovrum med dubbelsäng (varav det ena har eget badrum och egen övertäckt terrass), ett sovrum med två enkelsängar och två badrum/toaletter med dusch.

Även på andra våningen finns ett rum med öppen spis, men det når man bara via en yttre trappa, som avslutas med en typisk liten loggetta. Framför villan finns det dessutom en stor övertäckt terrass med bord och stolar samt ett badrum/toalett med dusch. Till slut ska nämnas att det är möjligt att tillföra två enkelsängar.

Dölj texten
 
 
search map