Villa i San Giustino Valdarno i Toscana

Podere La Vigna

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi befinner oss vid foten av Pratomagno, den stora platå varifrån så många goda charcuteriprodukter och ost kommer, och i absoluta närhet av Casentino-dalen som bjuder på en orörd natur och flera utflyktsmål. Vill man se stora sevärdheter så ligger Arezzo endast 20 minuter härifrån och till Siena eller Florens kör man på max en timme. Tidigare gäster på stället har berättat att man kan vara så lyckosam att höra vildsvin som passerar forbi huset på deras väg uppför berget.

Klassiskt italienskt hem

Podere La Vigna är ett utpräglat italienskt hem, så som de sett ut de senaste årtionde. Detta betyder att möblemanget är tungt men gediget, att golvet är av klinker och väggarna pryds av målningar. Smakfulla antika möbler blandar sig med vaxdukar och kitsch. Mer genuint och pittoreskt blir det inte! Men det betyder inte att det inte finns modern komfort, för det finns både diskmaskin, tättmaskin, satellit-TV, mikrovågsugn och mycket mer.

Villa med 8/10 sovplatser:
- Huset är stort (200 m²) och snyggt möblerat, och den stora trädgården rymmer diverse möbler samt en pool (med utsikt!) på 10 x 5 meter. På första våningen finner vi allrum med kök, tvättrum samt ett badrum. På andra våningen finns ett stort rum med bäddsoffa för två, uppehållsrum med öppen spis, kök med diskmaskin, tre sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt två badrum varav det ena med badkar.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Arcobaleno

San Giustino Valdarno, Toscana

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

Casale Lorenzo

Subbiano, Toscana

Rekommendationer till dig

Ca' di Vestro

San Giustino Valdarno, Toscana

Villa Le Celle

Cortona, Toscana

Palazzolo Alto

Monte San Savino, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map