Villa i San Giustino Valdarno i Toscana

Podere La Vigna

 
Podere La Vigna är inte tillgänglig i dagsläget
Podere La Vigna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Giustino Valdarno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss vid foten av Pratomagno, den stora platå varifrån så många goda charcuteriprodukter och ost kommer, och i absoluta närhet av Casentino-dalen som bjuder på en orörd natur och flera utflyktsmål. Vill man se stora sevärdheter så ligger Arezzo endast 20 minuter härifrån och till Siena eller Florens kör man på max en timme. Tidigare gäster på stället har berättat att man kan vara så lyckosam att höra vildsvin som passerar forbi huset på deras väg uppför berget.

Klassiskt italienskt hem

Podere La Vigna är ett utpräglat italienskt hem, så som de sett ut de senaste årtionde. Detta betyder att möblemanget är tungt men gediget, att golvet är av klinker och väggarna pryds av målningar. Smakfulla antika möbler blandar sig med vaxdukar och kitsch. Mer genuint och pittoreskt blir det inte! Men det betyder inte att det inte finns modern komfort, för det finns både diskmaskin, tättmaskin, satellit-TV, mikrovågsugn och mycket mer.

Läs mer om Podere La Vigna

Villa med 8/10 sovplatser:
- Huset är stort (200 m²) och snyggt möblerat, och den stora trädgården rymmer diverse möbler samt en pool (med utsikt!) på 10 x 5 meter. På första våningen finner vi allrum med kök, tvättrum samt ett badrum. På andra våningen finns ett stort rum med bäddsoffa för två, uppehållsrum med öppen spis, kök med diskmaskin, tre sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt två badrum varav det ena med badkar.

Dölj texten
 
 
search map