Omdömen från Podere Casavecchia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere Casavecchia

Läs personliga omdömen av Podere Casavecchia som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Casavecchia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anette og familie fra Hvidovre boede på Podere Casavecchia i San Giustino Valdarno

Vi var mycket nöjda med vår vistelse i Casavecchia. Huset / lägenheten och omgivningen helt levt upp till din beskrivning och våra förväntningar. Vi satte högt pris på Tomasso otroliga gästfrihet, och när vi behövde mer ved för pizzaugn, var det levereras snabbt till oss.
Vi hade stora svårigheter att hitta huset. Din ridning guide är riktigt bra, men det införda kortet är mer skadlig än nytta. Antingen måste du ta bort kartan och låt KÖRINSTRUKTIONER fristående eller ska hitta en bättre kort. Vi slutade med att ringa upp kontakten, som sedan fick tag i Tomasso. Hans bror körde ner till oss i San Giustino, och genom att köra framför oss, han visade oss vägen upp till huset!
Grusvägen ner till huset är mycket ojämn, och vi talade med Tomasso om det. Han sade att han inte kan tillåtas att göra något åt ??det eftersom det är en allmän väg. Jag skulle definitivt överväga att göra medvetna om att köra på grusvägen rekommenderas inte med bilar med låg bottenplatta.
Hus fantastiskt läge och Tomassos gästfrihet betyder att vi lätt kan föreställa sig att återvända till huset igen :-)

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map