Agriturismo i San Giustino Valdarno i Toscana

Podere Casavecchia

Lägenhet Poiana Lägenhet Poiana Lägenhet Nibbio Lägenhet Nibbio Lägenhet Albanella Lägenhet Albanella
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det finns inte mycket trafik vid Podere Casavecchia som ligger vid slutet av en grusväg. Hit kommer du inte för att besöka alla Toscanas mest omtalade städer, utan för att slappa och koppla av på landet, laga mat med goda råvaror, dricka vinet medan du njuter av utsikten och kanske ta en gång eller två till den utmärkta lilla restaurangen "La Luna nel Pozzo", som ligger 4 km bort i Gello Biscardo.

Hyr hela stället med 20 sovplatser

Huset är delat på tre lägenheter, och väljer du att ha dem alla, har du 20 sovplatser till ett rimligt pris och hela trädgården, poolen och stillheten har du helt för dig själv tillsammans med din familj, vänner eller vem du väljer att semestra med. Poolen är 10 x 5 meter stor och 120 cm djup. I trädgården finns det även grillplats samt tillgång till wi-fi.

Läs mer om Podere Casavecchia

Eller välj en lägenhet

Även om du bara hyr en av lägenheterna har du ändå din egen privata uteplats i trädgården med bord och stolar medan poolen, grillen, pizzaugnen och tvättmaskinen delar du med de andra lägenheterna. Det är 8 km till San Giustino Valdarno där man hittar butiker och matställen.

L√§genheterna på Podere Casavecchia

Fyrarumslägenheten Nibbio med 8 sovplatser

Ligger på andra våningen och består av vardagsrum med öppen spis, bäddsoffa till en person och öppet kök (kylskåp med frysbox, ugn och diskmaskin), två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (samt möjlighet för en extra säng) och två badrum med toalett och dusch. Lägenheten är ca. 100 m² stor.

Fyrarumslägenheten Poiana med 6 sovplatser

Ligger på två våningar med ingång från första våningen. Här finns vardagsrum med öppen spis, kök (kylskåp med frysbox, ugn och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett med dusch. På andra våningen ligger ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten är ca. 90 m² stor.

Fyrarumslägenheten Albanella med 7 sovplatser

Ligger första våningen. Här finns vardagsrum med öppen spis och kokvrå (kylskåp med frysbox, ugn och diskmaskin), två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (plats för extra säng) och två badrum med toalett och dusch. Lägenheten är ca. 100 m² stor.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map