Semesterbostad i San Giustino Valdarno i Toscana

Luna nel Pozzo

 
Luna nel Pozzo är inte tillgänglig i dagsläget
Luna nel Pozzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Giustino Valdarno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den lilla landsbyn Gello Biscardo finns inga butiker, posthus eller bank.

Här finns faktisst inget annat än en rad små trevliga hus, en fantastiskt vacker natur och en god restaurang där man bör boka bord i förväg om man vill få plats. Detta är ganska ovanligt i Italien då man normalt bokar bord samma dag, men här förklarar de lokala invånarna att man ofta ska boka flera dagar i förväg! Detta vittnar om kvaliteten då det finns gott om bra matställe i denna del av Italien.

Läs mer om Luna nel Pozzo

Restaurangägarna har dessutom fyra små lägenheter runt om i byn. Gemensamt för dessa är att de är mycket trevligt inredda i god smak, finns gott om plats och att köken är enastående bra och välutrustade.

Omkring 100-150 meter från lägenheterna finner man den 14 x 6 meter stora poolen som ligger i en solrik och lugn position en bit uppför backen med fin utsikt över dalen. Poolen och dess omgivningar utstrålar stilren smak som också präglar lägenheterna och restaurangen. Det finns dessutom grill som lägenhetsgästerna kan använda om man själv vill grilla.

Dölj texten
 
 
search map