Omdömen från Ca' di Vestro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Ca' di Vestro

Läs personliga omdömen av Ca' di Vestro som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ca' di Vestro. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Super härligt ställe

Vi var totalt 10 personer som reste hit och vi alla tycker att läget är otroligt vackert.
Jag har varit på 3 olikar platser i Toscana, men detta är absolut den vackraste plats av alla.
Fint hus, rent och fint och det är den plats man behöver.
Läcker pool

San Giustino Valdarno som semester-destination

Man ska se Terranuova och Siena

Ca' di Vestro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ca' di Vestro
Villa med 10 sovplatser (160 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 8 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kan anbefales

Perfekt villa til børnefamilier.

San Giustino Valdarno som semester-destination

Ca' di Vestro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ca' di Vestro
Villa med 10 sovplatser (160 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Mödosam väg upp - fantastiskt hus

Vägen upp till huset är både ojämn, slingrande och brant. Den kunde gott jämnas ut på vissa ställen. Men, när man väl är framme vid huset, så kan man börja att njuta av stället.

Fantastisk utsikt, fina uteområden, härlig pool, och ett rymligt hus till oss.
Vi var 2 familjer, sammanlagt 10 personer. alla fick var sin säng (inga gästsängar). Riktigt bra!

Utomhus fanns det både pingisbord och foosball-spel, kul för ungdomarna som spenderade mycket tid här. :)

Garderober och skåp var rena både ut- och invändigt. Badrummen lika så. Köket var bra utrustat.
Ett par små detaljer: det kunde funnits 2-3 extra köksknivar, samt en knivslip. 2 köksknivar är lite lite.

Det var ypperlig service i utomhusområdena. Allt var fläckfritt.

En fin gest med vin och kakor från konditoriet. Detta var oväntat och vi värdesatte det.

Det är lite för långt att gå ner till stan. Särskilt hemvägen blir jobbig efter en middag. Men behöver bil.

Ställer är mycket finare än bilderna visar. Det gav oss en jättepositiv överraskning. Bilderna bor definitivt uppdateras, då många kanske väljer bort huset på grund av "dåliga" bilder i presentationen.

Det är ett jättefint hus, utan tvivel. Toppservice från den som äger ställer.
Avståndet till staden drar ner betyget lite. Hade det legat i gångavstånd hade det fått 5+ i betyg!

Ca' di Vestro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Avståndet till staden drar ner betyget. Utsikten väger dock upp
 
Själva boendet på Ca' di Vestro
Villa med 10 sovplatser (160 m²)

Välhållet boende. Bra utrustat. Fina uteområden.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 10 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Vackert, lungt och skönt

Hej!
Vi är mycket nöja med vår vecka i Ca'di Vestro. Läget på huset var fantastiskt vackert och att bara njuta av utsikten var en fröjd. Tystnaden och lugnet skapade en skön och behaglig atmosfär och vi upplevde Toscana från vår topp på ett . Huset och poolen var fräscha. Lite svårt att ta sig i och ur poolen och lite hårda sängar.

Bra möjligheter att handla nere i byn. Möjlighet till trevlig utflykter som vingårdar, Arezzo mm.

Vi är på det stora hela mycket nöjda!

Håll oss gärna underrättade med tips, för vi kommer nog att resa mer till Toscana :)

Hälsningar Ika Moos

Ca' di Vestro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Brant backe upp till hustet
 
Själva boendet på Ca' di Vestro
Villa med 10 sovplatser (160 m²)

Lite hårda sängar
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Lite svår stege
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 6 Vuxna, 3 Barn
Namn

Fantastisk utsikt - men svårtillgänglig egedom

Superhärligt hus med rymliga rum. Då vägen till och från huset är en sådan som man helst undviker att köra på, åt vi hemma på kvällarna. Det är endast 30-50 cm plats för köksbordet, vilket är alldeles för litet. Härliga omgivningar med många små sol- och skuggplatser och superbra pool. San. G. Valdarano är inte en stad som bjuder på härliga restauranger och caféer - vilket vi hade hoppats på. Körbeskrivningen är inte uppdaterad, det har kommit till en rondell och så ska man köra efter Setteponti Levanto 77D, ligger på vänster sida.

Rekommendationer till andra gäster

En vinprovning på Il Borro kan klart rekommenderas - ligger 15 minuters bilfärd från huset, men man kan även gå dit.

Ca' di Vestro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Fantastisk utsikt. Vägen till huset är i huvudsak grus med stora hål. Stigning på 10-45 grader. Även om bilden är ny kan det vara en utmaning att komma upp med en fullpackad fyrhjulsdrift.
 
Själva boendet på Ca' di Vestro
Villa med 10 sovplatser (160 m²)

Sängarna är lite hårda, då de inte använder någon toppmadrass.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Supersköna liggstolar och en härlig paviljong för de som önskar skugga.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 10 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett härligt hus i vackra omgivningar

Ca' di Vestro är ett fantastiskt hus med den vackraste utsikten över Toscanas vackra landskap. Vi spenderade större delen av tiden framför huset, vid poolen, när vädret tillät en simtur.

Inomhus var huset av fin standard; alla rum var trevligt möblerade, och allt var rent och fint. Dock fanns där inget vardagsrum, utan endast ett kök utöver sov- och badrummen. Köket var emellertid stort med en soffa för två personer, och därutöver använde vi verandan och trädgården som avslappningsområde.

Huset ligger bra för utflykter runt i Toscana, med Arezzo som närmsta stad. Vi var både i Cortona, Siena, Arezzo, samt i de små städerna i närområdet. Dock ska man vara uppmärksam på, att turen upp til huset kan vara något av en utmaning, då vägen är mycket brant, och stundtals en ojämn grusväg. Våra två Fiat Panda fick i alla fall utstå prövningar. I övrigt spenderade vi mycket tid med att njuta av utsikten, äta god mat (vi grillade för det mesta) och dricka gott vin i det härliga huset.

Ägarna är huset var mycket flinka och serviceminded. De kom under veckan och rensade poolen, och då vi alla ville att värmen skulle sättas på i huset, var de där med detsamma, och gav oss en flaska rödvin! :) In- och utcheckning samt avräkning gick utan problem, precis som vår bokning via In-Italia.

Ca' di Vestro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ca' di Vestro
Villa med 10 sovplatser (160 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Anette og familie fra Lyngby boede på Ca' di Vestro i San Giustino Valdarno

Tack för bra service och en underbar vistelse som vida överträffat våra förväntningar.
Ca 'di Vestro är en super trevlig plats med en magnifik utsikt. Huset Platsen är perfekt som en utgångspunkt för utflykter till Arezzo, Chianti och Brunello, som var de platser som vi ville se. Hus kvaliteten var så bra att vi nästan inte har hjärta att åka därifrån. Den höga platsen var bra på varma dagar när vi fick mer vind uppe, och poolen var värdefullt - särskilt våra 2 tonåringar haft det. Kvällar på den stora terrassen med utsikt över dalen finns det bättre. Endast smärre nackdelen var mycket hårda madrasser som du nästan fick blåmärken av.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2005
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

La Quiete

Civitella Val di Chiana, Toscana

La Collina dei Fiori

Castiglion Fiorentino, Toscana

Torre di Vignale

Arezzo, Toscana

Rekommendationer till dig

I Veroni

Pontassieve, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map