Villa i San Giustino Valdarno i Toscana

Ca' di Vestro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta imponerande bondhus ligger i ensam majestät högt över Arno flodens dal med en imponerande utsikt.

Härlig trädgård med pool

Efter en genomgående renovering 2004 framstår huset fint och är utrustat med all modern komfort (som t.ex. tvättmaskin, satellit-TV och diskmaskin) för att ta emot gäster. Huset är inrett med god smak och till största delen med antika möbler. Runt om huset ligger den stora trädgård där man också finner en 10 x 5 meter stor pool. Som något ganska ovanligt städas huset även mitt i veckan i förbindelse med boende under högsäsongen.

Läs mer om Ca' di Vestro

Hög placering

Det är ca. två kilometer ner till den lilla byn San Giustino Valdarno där man finner både inköpsmöjligheter och matställen. Då vägen upp till huset inte är asfalterad och ganska brant ska man inte ankomma i en för liten bil. Nyare bilar har dock inga problem.

Villan på Ca' di Vestro

Villa m. privat pool

Villan är fördelad på två plan. På första våningen finns uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch och tvättmaskin. Från köket har man direkt utgång till en stor övertäckt terrass med bord och stolar. På andra våningen finner man två sovrum med dubbelsäng varav det ena har badrum med dusch en suite, sovrum med två enkelsängar samt ännu ett badrum med både badkar och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map