Omdömen från Arcobaleno

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Arcobaleno

Läs personliga omdömen av Arcobaleno som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Arcobaleno. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt hus

Fantastiskt hus, med vidunderlig utsikt. Allt levde upp till våra förväntningar och vi hade en härlig semester. Poolen rengjordes flera gånger om veckan, växterna sköttes och huset var mycket välskött och rent. Då två av våra barn blev sjuka, var ägaren mycket rar och hjälpsam med att hitta en läkare och medicin.

Vi kan varmt rekommendera Arcobaleno

San Giustino Valdarno som semester-destination

Arcobaleno
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arcobaleno
Villa med 10 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En vecka med familjen i tre generationer

Vi har haft en fantastisk vecka i Villa Arcobaleno. Riktigt bra med plats och fin utsikt, gott om utrymme för alla, säker nedgång i poolen, så vi slapp att bekymra oss om barnen, rent och fint. Skönt med badrum till nästan alla rum, endast de två sovrummen på andra våningen delade badrum. Sköna handdukar, rikligt till alla. Vi fick också badhanddukar till poolen inkluderat, även om det stod att vi skulle ta med oss själva.
Härligt att ha poolen och solstolarna för sig själva.
Det som drog ned betyget var endast att sängarna var lite hårda och att vi kunde önskat oss att bo lite närmare ett större centrum. Arezzo var jätte trevlig, goda restauranger och trevliga gator, men vi fick köra i bil 30-40 min i värmen, enkel väg.
Vi letade lite efter infarten till huset, nere från vägen. Hade varit fint med en tydligare markering. Kom till en stängd port, hade önskat det framgick tydligare istället för att ringa till ägaren som kom körande för att låsa upp. Rekommenderar stället å det varmaste!

San Giustino Valdarno som semester-destination

Arcobaleno
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arcobaleno
Villa med 10 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 7 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Superbra boende

En fantastisk underbar semester för hela blandade familjen. Arcobaleno är en plats som definitivt lever upp till den beskrivning och vi hade en härlig vistelse. Fantastiska söta värd människor, mycket hjälpsam. Allt var rent, väl underhållet och i toppklass, men saknade bara "som beskrivs mountainbikes" till viss lokal cykling. Men Arcobaleno har fantastisk utsikt, lugn och ro och perfekt för avkoppling. En plats som vi kunde lätt hyra igen.
Återigen en super semester igen genom In-Italia ????

San Giustino Valdarno som semester-destination

Arezzo en vacker stad - där den historiska delen är definitivt värt ett besök. Firandet i helgen med många aktiviteter. Cortona är också en mysig och vacker medeltida stad i nivå med Montepuliciano.

Arcobaleno
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arcobaleno
Villa med 10 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 8 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt

Verkligheten övergick förväntningarna. Vi, sju vuxna, var årets första gäster och ankom till ett ytterst välhållet, färdigställt hus och pool - vackra blomsterkrukor överallt och den fantastiska utsikten blev vi aldrig trötta på. Läget är perfekt, vi flög till Florens och hade en timmes biltur till San Giustino, och den sisa km till stället är mycket ojämn, men i slutet ligger ett semesterparadis. Bilderna på In-Italias hemsida ljuger inte...
Servicen var på topp - då internet inte fungerade vid ankomst blev det snabbt reparerat. Då strömmen kortvarigt gick i hela området blev vi informerade och sedan kollade med oss om allt var okej.

Rekommendationer till andra gäster

Kanske för att vi var de först gästerna, men ta med vinöppnare, diskborste och diskmedel + extra toapapper. Butikerna i San Giustino var stängda på söndagen så köp rikligt med mat innan ankomst. Kan varmt rekommendera att besöka Arezzo, de lokala städerna som t.ex. Loro Ciufenna som är en vacker stad, samt några av de lokala vingårdarna.

Arcobaleno
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arcobaleno
Villa med 10 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

fantastiskt läge för vila och samvaro

Italiensk rymlig stenvilla med tilltagen terrass som erbjuder skugga, sol och bad. Fin grillplats med matplats med tak. Vidunderlig utsikt.
Rymliga sovrum och tre badrum.
Om det skulle vara dåligt väder erbjuder villan inte något större gemensamhetsutrymme inomhus.

Arcobaleno
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arcobaleno
Villa med 10 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 9 Vuxna, 1 Barn
Namn

Bedömning av Arcobaleno

San Giustino Valdarno som semester-destination

Arcobaleno
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arcobaleno
Villa med 10 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 6 Vuxna, 5 Barn
Namn

14 dagar med barn och barnbarn, 10 personer + 1 hund

Utsikten är fantastisk. Ankomstvägen är brant med många hål och ojämnheter och vår campingvagn som vi hade fått lov att ställe vid huset, kunde inte komma upp, så den fick vi parkera en bra stycke från huset. Terrassen och poolen är vacker, dessvärre finns det inte möjlighet för 10 personer att äta tillsammans inomhus - vilket vi lyckligtvis endast hade behöv av två dagar då det regnade.
Personalen är mycket vänlig och staden super - den lokala pizzerian och den fantastiska glassbaren fick ofta besök av oss. Och slaktaren i supermarknaden kan trolla fram fantastiska biffar till grillen.
Det finns otroliga möjligheter för utflykter i området.
Lite kritik ska det dock vara: köket är inte särskilt bra inrett om flera ska hjälpa varandra med att laga mat till 10 personer - men det gick.

Allt i allt en härlig och trevlig upplevelse.

Rekommendationer till andra gäster

Ta er tid att besöka de små städerna, och Arezzo är ju också alltid värt sitt besök.

Arcobaleno
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arcobaleno
Villa med 10 sängar
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 7 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Secluded and beautiful

The view from the villa is spectacular from morning to midnight. The garden looks beautiful with all the flower arrangements. To sit outside and have dinner in the evenings was wonderful. The kitchen contains everything necessary, the bathrooms are good. We also used the barbecue.
It´s a perfect place to relax and the kids had fun in the pool.

Arcobaleno
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arcobaleno
Villa med 10 sängar
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 5 Vuxna, 4 Barn
Namn

Super familjesemester

Riktigt bra hus för den stora familjen eller flera generationer som reser tillsammans. Huset är trevligt och vi kände oss hemma.

Arcobaleno
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arcobaleno
Villa med 10 sängar
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Marie med familj från Valdemarsvik i Sverige bodde på Arcobaleno i San Giustino Valdarno från den 9. till den 16. juli 2011.

Vi har haft en helt fantastisk vecka i Arcobaleno. Allt var över förväntan och vi är så nöjda! Vi var 8 vuxna och 2 små barn (2,5 år o 11 månader). Huset var mycket bra. Fina sovrum, bra kök med bra köksutrustning. Vi lagade och åt nästan all mat i huset. Trädgården hade en fin lekpark med pingisbord, fotbollsspel och klätterställning.

Utsikten var fantastisk över olivlundar och vinrankor med en trädgård full med plommon och persikor. Huset låg privat utan insyn. Närmsta stan (San Giustino, 5 min med bil) hade en matbutik och en fantastisk glassbutik. Vill man ha en bättre matbutik så får man åka till Coop i staden Montevarchi. Tips på utflykter är att åka till Siena för en eftermiddag och Castello de Brolio både för slottet och dess viner. Vi åker med glädje tillbaka!

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 8 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

Fonte Vinaglia

Castiglion Fiorentino, Toscana

Villa Santo Stefano

Greve in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa La Sovrana

Rosia, Toscana

Ca' di Vestro

San Giustino Valdarno, Toscana

Podere Caggiolo

Marciano della Chiana, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Borgo Etrusco

Scarlino

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

search map