Omdömen från Vinprovning på Cantine Cesani

 
Vinprovning på Cantine Cesani är inte tillgänglig i dagsläget
Vinprovning på Cantine Cesani är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Gimignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Vinprovning på Cantine Cesani

Läs personliga omdömen av Vinprovning på Cantine Cesani som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Vinprovning på Cantine Cesani. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Anne med familj från Mantorp i Sverige gjorde en vinprovning på Cantine Cesani i San Gimignano den 15 juni 2009. Under vistelsen bodde de på Podere Santa Margherita i Poggibonsi från den 13. till den 20. juni 2009.

Sen var vi på vinprovning på Cesani (och även då kändes det som att vi valt rätt boende utan tvekan). I närheten där fanns ett hotell med restaurang, några minuters promenadväg bort. Rekommenderas också. Lite dyrare, men god mat och trevlig service. Väldigt vacker trädgård och mängder med blommor. Har tyvärr inte namnet kvar...

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map