Villa i San Gimignano i Toscana

Villa Cafaggiola

 
Villa Cafaggiola är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cafaggiola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Gimignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bland kullarna utanför San Gimignano (härifrån är det 2000 m till stadsmuren) ligger detta lilla privata hus med en fin, harmonisk utsikt över landskapet. De sista 900 m fram till huset är grusväg, så det är ingen större risk att råka ut för trafikbuller här.

Framför ingången finns en övertäckt terrass, som ger lite skugga från solen, men den hjälper inte mot regn. Huset har nyligen möblerats och om kvällen har man här en öppen spis som håller en varm tillsammans med en fantastisk utsikt tack vare de stora panoramafönstrena.

Läs mer om Villa Cafaggiola

Köket är läckert med en fin spis (fyra plattor och elugn), och ett stort kylskåp. Här får man nästan känslan av att ägaren gjort huset i ordning till sig själv. Poolen på 11 x 6 meter finns naturligtvis också här.

Hus med sex sovplatser
Huset är fördelat på två våningar. På första våningen finns ett stort uppehållsrum med öppet kök och spis, ett sovrum med två enkelsängar och ett duschrum (alltså ett badrum utan toalett). På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map