Villa i San Gimignano i Toscana

Villa Cafaggiola

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bland kullarna utanför San Gimignano (härifrån är det 2000 m till stadsmuren) ligger detta lilla privata hus med en fin, harmonisk utsikt över landskapet. De sista 900 m fram till huset är grusväg, så det är ingen större risk att råka ut för trafikbuller här.

Framför ingången finns en övertäckt terrass, som ger lite skugga från solen, men den hjälper inte mot regn. Huset har nyligen möblerats och om kvällen har man här en öppen spis som håller en varm tillsammans med en fantastisk utsikt tack vare de stora panoramafönstrena.

Läs mer om Villa Cafaggiola

Köket är läckert med en fin spis (fyra plattor och elugn), och ett stort kylskåp. Här får man nästan känslan av att ägaren gjort huset i ordning till sig själv. Poolen på 11 x 6 meter finns naturligtvis också här.

Hus med sex sovplatser
Huset är fördelat på två våningar. På första våningen finns ett stort uppehållsrum med öppet kök och spis, ett sovrum med två enkelsängar och ett duschrum (alltså ett badrum utan toalett). På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villino Alba

Arezzo, Toscana

Villa Vivaja - Badia di Morrona

Terricciola, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Le Colombelline

Montepulciano

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo

search map