Semesterbostad i San Gimignano i Toscana

Terrazza La Torre

 
Terrazza La Torre är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza La Torre är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Gimignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo i centrum av "tornens stad"

San Gimignano är en av de mest berömda - och inte minst mest fotograferade - medeltidsstäderna i hela Italien, och det finns det en särskild orsak till. Redan när du kommer körande genom det vackra toscanska landskapet, går det inte att missa alla de torn, som på avstånd får staden att likna New Yorks skyline. Ja, du måste faktiskt komma ganska nära, innan verkligheten går upp för dig - men jag är säker på att du snabbt kommer att glömma besvikelsen över att det inte är New York, för San Gimignano är så charmig att de flesta förförs av platsen.

Här har du hela staden för dig själv

Trots att staden, av helt naturliga orsaker fylls av turister under dagstimmarna, finns det inte många övernattningsställen i San Gimignanos vackra historiska centrum. Det betyder också, att du i stort sätt har allt för dig själv, är mörkret faller på, och dagsturisterna åkt iväg. Det ger dg en helt unik möjlighet att få uppleva historiens vinglag, som kan höras på varenda av stadens pittoreska gator och torg. Men det betyder också, att du har större delen av staden för dig själv, från det att solen går ner till en bra bit in på förmiddagen. Du kan dricka ditt morgonkaffe med de lokala invånarna på stadens trevliga caféer, du kan gå på marknad med de lokala husmödrarna innan staden vaknar till iv, och om kvällen kan du välja mellan en lång rad trevliga restauranger precis utanför dörren.

Läs mer om Terrazza La Torre

Ät på din egen torn-terrass

Men om du väljer att hålla semester i lägenheten Terrazza La Torre, är det inte säkert att du har lust att gå ut och äta, för här har du en helt unik möjlighet att äta middag på din privata balkong eller på din privata takterrass på toppen av ditt eget torn, medan du njuter av utsikten över staden och det omkringliggande landskapet. I lägenheten har du naturligtvis också ditt eget kök, och med alla inköpsmöjligheter både i stan, och på diverse agriturismo och marknader runt omkring i området, har du alla förutsättningar att låta din inre kock komma till liv.

Bo i historiska omgivningar

Lägenheten Terrazza La Torre ligger på ett trevligt torg mitt i San Gimignanos historiska centrum. Lägenheten är fördelad på två våningar och består av ett trevligt sovrum med originella stenväggar och en himmelsäng, samt ett badrum med toalett, dusch och hårfön. På nästa våning kommer du direkt upp i lägenhetens stora vardagsrum, med panoramafönster åt båda håll. Här finns ett vardagsrum med soffa och TV samt en matsalsavdelning. Det är också här du hittar det lilla köket, som trots sin blygsamma storlek har både spis, ugn och diskmaskin. Det är i förbindelse med köket som du hittar lägenhetens lilla balkong med bord och stolar till två personer, och här finns också den lilla privata hissen som för dig upp till takterrassen, men också ner till gatuplan om du inte vill ta trapporna.

För ordningens skull, ska vi göra dig uppmärksam på, att lägenheten inte kan rekommenderas till personer med rörelsehinder, då det är en del trappor i lägenheten. Hissen tillhör inte heller de största och rymmer max 2 personer och kör ganska långsamt - så om du lider av klaustrofobi, ska du nog överväga att bli på balkongen vid köket.

Åk på spännande utflykter i området

På grund av lägenhetens läge mitt i smörhålan, är det inte möjligt att köra hela vägen fram till dörren. I gengäld finns det mycket goda parkeringsmöjligheter inom rimligt promenadavstånd från lägenheten (i San Gimignano ligger det mesta inom räckvidd, då det är en liten ort). San Gimignano är också en perfekt utgångspunkt för spännande utflykter till t.ex. Pisa, Lucca, Florens, Volterra, Siena och vinområdet Chianti, vilka alla kan nås på den dagstur. Och kom ihåg att besöka några av alla de små vingårdarna i lokalområdet, där du bland annat kan smaka på det goda, lokala vinet Vernaccia.

Lägenheten på Terrazza La Torre

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser (med privat terrass)

Lägenheten Terrazza La Torre ligger på ett trevligt torg mitt i San Gimignanos historiska centrum. Lägenheten är fördelad på två våningar och består av ett trevligt sovrum med originella stenväggar och en himmelsäng, samt ett badrum med toalett, dusch och hårfön. På nästa våning kommer du direkt upp i lägenhetens stora vardagsrum, med panoramafönster åt båda håll. Här finns ett vardagsrum med soffa och TV samt en matsalsavdelning. Det är också här du hittar det lilla köket, som trots sin blygsamma storlek har både spis, ugn och diskmaskin. Det är i förbindelse med köket som du hittar lägenhetens lilla balkong med bord och stolar till två personer, och här finns också den lilla privata hissen som för dig upp till takterrassen, men också ner till gatuplan om du inte vill ta trapporna. För ordningens skull, ska vi göra dig uppmärksam på, att lägenheten inte kan rekommenderas till personer med rörelsehinder, då det är en del trappor i lägenheten. Hissen tillhör inte heller de största och rymmer max 2 personer och kör ganska långsamt - så om du lider av klaustrofobi, ska du nog överväga att bli på balkongen vid köket.

Dölj texten
 
 
search map