Agriturismo i San Gimignano i Toscana

Santo Pietro Country House

Superior Suite Suite Badrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Santo Pietro Country House ligger på kullarna utanför San Gimignano där landskapet är otroligt vackert, luften frisk och massor av plats att roa sig på. Medeltidens stora pilgrimsväg från Nordeuropa till Rom som kallas Via Francigena löper genom godset där man för övrigt framställer vin, hyr ut semesterlägenheter och nu även rum åt besökande.

Utsikt över det "äkta Toscana"

Denna gamla gårdsbyggnaden ligger på en kulle så att en behaglig bris alltid förekommer tillsammans med den vackra utsikten över vinmarker, skog, dalar och i fjärran kulturstäder som Gambassi Terme och Certaldo Alto.

Läs mer om Santo Pietro Country House

Vackert placerad pool

Det finns endast åtta fina och rymliga rum som alla är utrustade med aircondition, satellit-TV, förvaringsbox och hårtork. Gästerna delar den stora och härliga poolen på 18 x 6 meter med tillhörande solstolar, parsoller och inte minst panorama utsikt. Vid godsets huvudbyggnad finns en restaurang som har öppet flera dagar i veckan samt försäljning av vin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Santo Pietro Country House

Läs personliga omdömen av Santo Pietro Country House som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Santo Pietro Country House. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Santo Pietro Country House

Superbra

Trevlig vingård. Välskött. Trevlig personal. Massor av utflyktsmål. Kanonbra helt enkelt, Jonas

Läs mer

Santo Pietro

Rent och välskött. Trevlig och hjälpsam personal. Mycket vacker omgivning. Middag serverades tyvärr bara en av de tre kvällar vi bodde där men var mycket bra. Även frukosten var OK för att vara i Italien även om brödet var förvånansvärt torrt och tråkigt. Husets vin var bra och billigt.
Vägbeskrivningen från San Gimignano till Santo Pietro var alltför rudimentär. Det var tur att vi hade GPS. Vägen sista biten var också mycket dålig. Vi hade hyrt en Jeep och det rekommenderas.

Läs mer

Fantastiska dagar på Santo Pietro Country House

Vi hade så fina dagar på den lilla gården!
Trevlig personal, och väldigt god mat!
Vi kände oss riktigt välkomna!

Pool området var snyggt och väl städat!
Utsikten är ju bedårande, lugnet bland kullar av oliv lundar och vinfält!
Våra tidiga morgon promenader var ljuvliga!

Läs mer

Fantastiskt område men något medelmåttig service

Fantastiskt bra område med mycket fin tillhörande pool. Så kallad minibar som bara är ett kylskåp och en espresso-maskin drar ner på betyget. Kaffemaskinen fungerade endast delvis, och kylskåpet fylldes snabbt upp. Det poängteras dock av ägaren att hans kylskåp inte får användas av gästerna, vilket är märkligt då det inte finns några egna kylskåp på rummet.
Frukosten är mycket spartansk. Massor av diverse söta kakor, vitt bröd av äldre datum, vartill man kan få en bit skinka eller en bit ost av obestämd härkomst. Servicen i receptionen är mycket varierande, och man märker tydligt att det i vissa tider är lite för varmt och att saker går lite segt att lösa...

Läs mer

Kenneth med resesällskap från Trollhättan i Sverige bodde på Santo Pietro Country House i San Gimignano från den 19. till den 24. juli 2010.

Hej Staden och omgivningarna var utmärkt bra. Besökte Sienna Voltera samt några vingårdar Boendet rummet helt OK men vägen dit var brant dålig,sånna vägar finns ej i Sverige.
Det som inte var bra var att frukost serverades i annan byggnad ca 500m upp och ner för den hemska backen. BBQ som hotellet ordnade var inte vad vi hade förväntat oss.
Som en sammanfattning så på det hela nöjda återkommer med all sannolikhet

Läs mer

Bedömning av Santo Pietro Country House

Läs mer
 
search map