Hotell i San Gimignano i Toscana

Relais La Cappuccina

 
Relais La Cappuccina är inte tillgänglig i dagsläget
Relais La Cappuccina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Gimignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vacker utsikt över vin- och olivmarkerna

Från Relais La Cappuccina har du en utsökt utsikt mot den gamla medeltidsstaden San Gimignano med alla dess karaktäristiska torn, en utsikt som många anser vara värd en resa i sig. Den fina villan är idag inredd till ett härligt hotell, och även om du bor ett par kilometer från den gamla stadskärnan, ska du inte bekymra dig om att behöver köra på kvällen - det finns nämligen en restaurang på stället.

Bra service och många faciliteter

Hotellet värdesätter att gästerna ska känna sig som hemma, och förutom de vackra omgivningarna erbjuder de också riktigt god komfort, som bland annat består av en stor utomhuspool med tillhörande liggstolar och parasoll. Här, längs poolen, kan du välja att inta din frukost, och om du har lust att äta en vällagad måltid om kvällen, erbjuder hotellets restaurang på klassiska toscanska rätter och goda viner som serveras på en stor övertäckt terrass med utsikt över landskapet. På hotellet finns dessutom en frukostmatsal, bar, TV-rum, inomhuspool, SPA, bastu och konferensfaciliteter.

Läs mer om Relais La Cappuccina

Fantastiska utflyktsmöjligheter

Läget utanför San Gimignano kan inte bli bättre, för här bor du mitt i Toscanas smörhåla, och dina omgivningar är som tagna ur de vackraste vykorten du kan föreställa dig. Det är dessutom endast en kort bildfärd till många av Toscanas alla attraktioner, och skulle du ha lust att ta en tur till havet, är det inte heller omöjligt. De stora städerna som Florens och Siena kan också besökas på en dagstur, och vill du uppleva området till fots eller på cykel, är det naturligtvis också möjligt.

Bekväma rum i klassisk stil

Relais La Cappuccina erbjuder 68 rum i flera olika kategorier, som alla är fint inredda i klassisk stil. Du ska vara uppmärksam på, att de flesta rum ligger i ett nyare annex, och inte i själva villan. Alla rum har aircondition, satellit-TV, telefon, kassaskåp, minibar, wifi och badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Några av rummen har balkong eller terrass, men det kan inte garanteras.

Läs om rummen på Relais La Cappuccina

Dölj texten
 
 
search map