Agriturismo i San Gimignano i Toscana

Poderi Arcangelo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En ekologisk Agriturismo med en fantastisk utsikt

På en kulle mitt i det vackra toscanska landskapet, mellan de två spännande byarna San Gimignano och Certaldo ligger vingården Poderi Arcangelo med en imponerande utsikt åt alla håll. Här odlar familjen Mora vin (Chianti, Vernaccia di San Gimignano, Vinsanto och grappa), gör marmelader och producerar olivolja på totalt 40 hektar - allt ekologiskt. Utsikten över vinmarker, kullar och dalar är verkligen enastående, och den blir bestämt inte sämre ledsagad av ett glas vin.

Ät bra på ställets egen restaurang

Utöver lantbruksproduktionen finns här även möjlighet för uppehåll i flera av gårdens renoverade byggnader. I huvudbyggnaden finns möjlighet att köpa vin, olja m.m. och du kan också äta på gårdens restaurang där de serverar traditionella toscanska rätter med en modern touch till både lunch och middag. Under sommaren kan du äta utomhus på den trevliga terrassen. Restaurangen är öppen från 1/4-31/10 (stängd på söndagar). Vi ger er uppmärksamma på, att restaurangen kan vara stängd på grund av privata arrangemang, så vill du vara helt säker, bör du höra av dig till stället. På Poderi Arcangelo arrangeras också provsmakningar av vin, olivolja och marmelad, och om du eller dina barn har lust att lära er mer om den lokala kokkonsten, finns också möjlighet att delta i matlagningskurser. Dessa aktiviteter bokas och betalas direkt på stället.

Läs mer om Poderi Arcangelo

Casa Capezzano: Huvudbyggnaden härstammar från 1600-talet men blev 2005 fullständigt renoverad och rymmer nu - utöver restaurangen, butiken och ägarnas egen bostad - åtta rum.
Casa Bio: Den gamla ladan ligger strax framför huvudbyggnaden och här har man inrett tre rum och ett suite rum, flera av dem med ett relativt lågt tak eller till taknocken. Rummen är helt igenom inredda efter bioarkitektoniska principer.
Casa Arcangelo: Man tror att detta hus tidigare var ett kloster, där munkar tog hand om sjuka och andra med särskilda behov. Casa Arcangelo är den äldsta av ställets byggnader. Huset ligger på en backe med en fantastisk utsikt, och är omgivet av vinfält, olivolundar och cypresser. Detta hus innehåller både rum och lägenheter.

Rummen finns i olika kategorier och är smakfullt inredda och möblerade. De har alla eget badrum, satellit-TV och har möjlighet för uppvärmning. Vi har inte möjlighet att bekräfta inkvartering i ett specifikt hus eller rum.

Lägenheterna finns i olika storlekar och har ett vardagsrum och en kökshörna, samt ett eller två sovrum och privat badrum. Vistelse i lägenhet inkluderar inga måltider, men du har möjlighet att köpa till frukost om så önskas. Vi har inte möjlighet att bekräfta inkvartering i ett specifikt hus eller lägenhet.

Både rum och lägenheter delar på stället härliga pool på 14x7 meter (öppen från 15/5-15/10). Eventuell användning av aircondition betalas på plats.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Santo Pietro Country House

San Gimignano, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

La Locanda di San Giorgio

Montespertoli, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Le Colombelline

Montepulciano

search map