Agriturismo i San Gimignano i Toscana

Molino di Foci

 
Molino di Foci är inte tillgänglig i dagsläget
Molino di Foci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Gimignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Molino di Foci ligger ibland lugna omgivningar på landet mellan den trevliga byn Colle Val dĀ“Elsa och den mer kända och mycket mer besökta staden San Gimignano. Man tar sig hit via huvudvägen och en 800 meter lång grusväg som gör att man inte hör trafiken på huvudvägen när man är på gården.

Detta är från början en gammal mölla från 1700-talet som blev förstörd under 2:a Världskriget men renoverad till hotell vid milleniumskiftet. Byggnadens fasad och inredning är spännande med traditionella material som präglar toscanska hus.

Läs mer om Molino di Foci

Vid huset finns en stor trädgård med pool (14 x 7 meter), parkeringsplats, en härlig terrass med utsikt över landskapet, reception och bar. Mot beställning arrangerar gården en liten frukost och kvällsmat i uppehållsrummet eller på terrassen.

På gården finns det totalt 10 rum varav två är suites (för 4 pers.) och i några av rummen finns det möjlighet att få en extra säng. Rummen är möblerade i traditionell stil och har telefon, satelit-TV och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map