Omdömen från La Torraccia di Chiusi

Från poolen har du utsikt till San Gimignano
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Torraccia di Chiusi

Läs personliga omdömen av La Torraccia di Chiusi som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Torraccia di Chiusi. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Alla förväntningar infriades

För fjärde gången besökte vi detta ställe, och efter tre fantastiska vistelser, var förväntningarna skyhöga, vilket kan vara lite farligt. Vi blev dock inte besvikna. Stället, omgivningarna, maten och inte minst den fantastiska servicen levde upp till alla förväntningar.

San Gimignano som semester-destination

Om det är fint väder och inte för varmt, kan vi varmt rekommendera att vandra från Torraccia di Chiusi till San Gimignano via den gamla pilgrimsrutten. Det är en fantastiskt vacker tur på ca. 6,5 km över kullarna. Maria i receptionen förklarar väldigt gärna hur man hittar fram.

La Torraccia di Chiusi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Torraccia di Chiusi
Dubbelrum (classic) m. extrabädd

Vi saknade en spegel på själva rummet.
Dubbelrum (twin)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2019
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av La Torraccia di Chiusi

San Gimignano som semester-destination

La Torraccia di Chiusi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Torraccia di Chiusi
Suite m. terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Härligt avkopplande ställe i Toscana

San Gimignano som semester-destination

La Torraccia di Chiusi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Torraccia di Chiusi
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Italiensk charm i toppklass.

Jag ringde till In-Italia eftersom min käraste och jag gärna ville uppleva det autentiska Italien. Det må man säga att er konsulent klarade till punkt och pricka. Det var verkligen en fin upplevelse, fantastiska värdar samt fantastisk mat och vin!
Har sällan känt mig så välkommen någon stans som här. De var otroligt gästvänliga och fick verkligen en att känna sig som hemma.

San Gimignano som semester-destination

En vandringstur från La Torraccia di Chiusi och in till San Gimignano via pilgrimsrutten var verkligen en vacker tur, och ett måste - även om det kan vara en lite ansträngande tur i solen.
Du kommer säkert att få rutten visad för dig av den duktige ägaren till stället och dessutom få en fin historia om hela stället. Mycket intressant!

La Torraccia di Chiusi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Torraccia di Chiusi
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Boka detta ställe med en gång! Det är riktigt bra.

Torrachia di Chuisi är stället man ska boka om man vill ha ett avkopplande, trevligt och ändå kvalitetsmedveten vistelse. Stilla, vackert, rent och snyggt, och allt fungerar till och med wi-fi över allt. Ställets ägare är märkbart stolta över sin egendom och visar gärna både det gamla familjekapellet och den lilla etruskiska vinkällaren där de förvarar deras spumante. Stefano säger hela tiden "This is your house!" Här finns den obligatoriska hunden, som gärna vill bli klappad, och ett par katter som man kan muta med kakor så kan de ställa upp på ett samtal. En sjö med vita gäss och ljudet av åsnor fulländar bilden.

Rummet var fint, bred säng, de häftigaste gröna klinkers man kan tänka sig i badrummet, och aircondition som INTE väsnas.

Maten är ett kapitel för sig - HIMMELSK - vi åt där alla tre kvällarna och det fanns ingen upprepning i de fyra rätterna man fick. Ett gott råd är att köpa 3 eller fyra glas vin (3 eller 4 olika etiketter) istället för en hel flaska, då kommer man bra runt i deras egen produktion som kvalitetsmässigt ligger helt i topp. Frukosten är något av det bästa vi har stött på under våra många besök i Toscana. Vi åt inte lunch på stället men den såg läcker ut.

Poolen är också fin, enda minus är att den ligger en bit bort, så man behöver packa en liten bag. Men det finns toalett och dusch vid poolen. Med lite tur kan man ligga och njuta av utsikten mot San Gimignanos torn medan man tar ytterligare en paus.

Där utöver finns det många små bänkar på stället, där man kan sitta i lugn och ro och bara njuta av livet.

San Gimignano som semester-destination

Ett gott råd är att följa vägbeskrivningen som man får från In-Italia, och eventuellt koordinaterna, försök INTE knappa in adressen i GPS;en, vi hittade dit först på tredje försöket på det sättet, och så himla roligt är det inte att köra runt på grusvägar i en hyrbil.

La Torraccia di Chiusi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Torraccia di Chiusi
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbar personal

Efter en del letande så hittade vi till sist stället som bjöd på underbar mat och vilka underbara viner men framför allt super trevlig personal. Vi fick privat visning av vinkällaren som låg uthuggen i leran en bit från boendet som hittades utav en slump. Rent och fräscht med härligt lummig omgivning.

San Gimignano som semester-destination

Missa inte ett besök i San Gimignano en väldigt mysiga liten by samt passa på att köra ner till Sienna. En väldigt spännande stad.

La Torraccia di Chiusi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Torraccia di Chiusi
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av La Torraccia di Chiusi

Fint litet ställe, dock inte ett ställe vi rekommenderar för barn under ca 8 år. Stället är ganska litet utan stora möjligheter till aktiviteter, så stället används med vistelse vid poolen vilken fungerar fint. Det finns inget kök i lägenheterna så man använder sig av restaurangen, som är bra men som har sena mattider och är ganska dyr i förhållande till hur billigt och bra du kan äta för övrigt i Italien.

Vi har varit på många ställen i Toscana och man kan få lite mer "value for money" på många andra ställen.

San Gimignano som semester-destination

La Torraccia di Chiusi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Torraccia di Chiusi
Suite (superior) m. terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbar plats

Underbar utsikt, mat och värdskap. Helt okey pool att bada i. Ligger ensligt så det kan vara svårt att hitta dit men är värt allt besvär .

San Gimignano som semester-destination

La Torraccia di Chiusi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Torraccia di Chiusi
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Super fint ställe men till överpris

Väldigt mysigt ställe med vårt rum levde ine upp till det pris vi betalt - vi bodde i Suite 9 og det var bara 2 rum och ingen dörr mellan, samt endast a/c i det ena rummet. Restaurangen var ok. De hade en fantastisk spumante gjord på San Giovese druvor och den är absolut värd pengarna. Helt klar ett trevligt ställe

San Gimignano som semester-destination

Alldeles för många turister- Volterra är mer autentiskt

La Torraccia di Chiusi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Torraccia di Chiusi
Suite m. terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt

Ett helt underbart ställe!
Trevlig peronal och ett perfekt ställe för avslappning.

La Torraccia di Chiusi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Torraccia di Chiusi
Dubbelrum (twin)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 Nästa sida
 
search map