Agriturismo i San Gimignano i Toscana

La Torraccia di Chiusi

Från poolen har du utsikt till San Gimignano Vår på La Torraccia di Chiusi Säg hej till åsnorna Utsikten från poolområdet Trevligt uppehållsrum med utgång till trädgården
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett så hemtrevligt och stämningsfullt lantställe med egen restaurang, panoramisk pool och bildsköna omgivningar är svårt att hitta. La Torraccia di Chiusi är för oss och många av våra gäster drömmen om det äkta Toscana, så som det ska upplevas på landet. De trevliga ägarna Donatella och Stefano, som bor här själva tar emot dig med öppen famn. Dessutom odlar de både vin, oliver och grönsaker, som givetvis finns på menyn.

Kombinera dina utflykter med skön avkoppling

La Torraccia di Chiusi består av flera byggnader, som under flera århundanden har växt samman till en stor sammanhängande byggnad. Vi befinner oss ute på landet, omgiven av grönt så långt ögat når och längs med den medeltida Via Francigena, där pilgrimerna vandrade för att komma till och från Rom. Denna medeltida väg finns än idag och från La Torraccia di Chiusi kan du haka på den för att till fots ta dig till San Gimignano genom skogen (ca. 1 timme till fots) eller hela vägen till Volterra. Ett fantastiskt tillfälle för dig som tycker om att vandra och upptäcka ett annorlunda Toscana för att sedan få komma tillbaka till "hemmets lugna vrå" där du kan till fullo koppla av. I huset hittar du dessutom, för de kallare årstiderna ett avslappningsrum med vattenmassage-badkar samt bastu. Här finns även möjlighet att boka massage.

Läs mer om La Torraccia di Chiusi

Slappa vid poolen och njut av vyerna

En liten bit bort från villan har ägarna anlagt ett fint poolområde med omklädningsrum, barnpool, solstolar och parasoll. Från poolen har du utsikt över de vackra vinmarkerna och till den pittoreska San Gimignano. Poolen renar man på det mest ekologiska sätt, dvs. med saltvattenfilter. Tycker du om att ta sköna promenader kan det vara bra att veta att vid La Torraccia di Chiusi finns en stor park med olivlundar och skog. Framför huset går en kort men mycket fin stig mellan cypresserna till en ekskog. Och givetvis, för dig som har cykel med finns det gott om trevliga backar och vägar att beta av.

Genuin restaurang med lokala rätter

På La Torraccia di Chiusi finns en restaurang, som drivs av en av till ägaren gammal vän. Bruno, som kocken heter, är en sann konstnär som gärna presenterar de läckra rätterna i den matsal han själv dekorerat med egna tavlor. Vi har själva ätit här och maten som är baserad på ägarens egna råvaror, var välsmakande. Utöver restaurangen finns här också en liten bar med utgång till trädgården framför villan, var gästerna har möjlighet att ta en kopp kaffe eller ett glas vin. Baren är av enklare slag och håller öppet från kl 08.00 på morgonen fram till strax efter middagen. Restaurangen i sin tur har öppet för snabblunch runt ett-tiden och middag från kl 20:00. Tänk bara på att både lunch och middag måste förbokas i god tid, så hör gärna med receptionen vid din ankomst om vad som gäller.

Läs om rummen på La Torraccia di Chiusi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map