Omdömen från La Rondine

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Rondine

Läs personliga omdömen av La Rondine som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Rondine. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härlig Toscana semester

Ett fantastiskt trevligt och hjälpsamt värdpar. Mycket sociala och lätta att få kontakt med. Utmärkt lägenhet med uteplats framme och baktill, pool, grillplats.

San Gimignano som semester-destination

En utmärkt restaurang i San Gimignano är Locanda la Mandragola. Ta helst buss eller tåg till Siena och Florens. Fixa biljetter på nätet i förväg till de stora turistattraktionerna i Florens för att undvika timslånga köer.

La Rondine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Rondine
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (markplan med trädgård)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Välbefinnande och avslappning

Det sötaste värdparet man kan tänka sig! En utmärkt lägenhet med en liten trädgård. Det finns pool och solsängar. En lugnt och stilla ställe i vacker natur.

Rekommendationer till andra gäster

Det är ca 20 minuters promenad till San Gimignano. Vägen går mest nedåt, när man ska hem. San Gimignano är en charmig stad, men det är många turister där. Det kan varmt rekommenderas att besöka staden om kvällen, när en del har åkt därifrån.
Man får en praktfull pizza hos Il Trovatore, som ligger precis utanför stadsmuren, Via Dei Fossi 17. Gå till vänster, när stadsporten San Matteo har passerats.
En tur till Siena och Volterra kan rekommenderas.

La Rondine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Rondine
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (markplan med trädgård)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En oas i privata omgivningar

En liten oas i privata omgivningar, liggandes i lugn och ro med utsikt över marker och kullar.
Otroligt gästfritt värdpar, som vill göra allt för att din vistelse ska bli oförglömlig.
Cirka 2 km till San Gimignano, som kan nås till fots på en grusväg, dock uppförsbacke hela vägen.
Vi kommer helt klart tillbaka!

Rekommendationer till andra gäster

Restaurangen Da Pode som ligger runt hörnet är värt ett besök.

La Rondine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Rondine
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (markplan med trädgård)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert hus

Vi bodde härligt, stilla och lugnt med vacker utsikt mot backar, och vin från den lilla trädgården. Mario och Francesca var otroligt hjälpsamma och samtidigt väldigt diskreta. Det var en fin balas. Mario skötte poolen, så den var klar, rimligt stor och djup till en simtur.

Rekommendationer till andra gäster

Det det kan vara svårt att parkera i San Gimignano, vill vi rekommendera den vackra promenadturen dit, från La Rondine. Det är 1,5 km dit, och det är vackert längs vägen. Den vackra staden Volterra är värd att besöka. Här är det inga problem att hitta P-plats, man parkerar under jorden och går direkt upp i staden.

La Rondine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Rondine
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (markplan med trädgård)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Dorte og Flemming fra Herning boede på La Rondine i San Gimignano

Tillbaka igen - vi var tvungna att komma tillbaka till denna oas, trots att vi var där förra året. Denna vackra plats strax utanför staden (ca 20-25 min. Promenad längs en grusväg), är en symbol för en underbar semester för oss. Delvis på grund av den vackra trädgården, pool, etc. men naturligtvis värdarna är fantastiska, och nästan på hans beck och att du ska må bra.
Matställen naturligtvis varandra som Pode som återigen var oöverträffad, rekommenderas också pizzeria il Trovatore (strax utanför den gamla stadsmuren ) - gör nog de
bästa pizzor i staden.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Sovestro

San Gimignano, Toscana

Agriturismo il Castagnolino

San Gimignano, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map