Semesterbostad i San Gimignano i Toscana

La Rondine

Landskapet vid San Gimignano
 
La Rondine är inte tillgänglig i dagsläget
La Rondine är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Gimignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här hos familjen Ciocci och deras två snälla hundar längs en lugn grusväg, där man föresten kan promenera in till San Gimignano med sitt medeltida centrum och de ståtliga tornen, caféer och restauranger.

Nära lokalbefolkningen

Här kommer du således att bo nära lokalbefolkningen, medan du samtidigt kan bo så privat som du önskar. Lägenheten har du helt för dig själv, och ingången är ganska självständig. Här har du möjlighet att välja om du vill sätta dig vid ditt privata bord i trädgården framför ingången eller om du vill vara på den andra terrassen, som delas med familjen. Här finns även en fin pool på 10 x 5 meter, som gästerna delar med den lilla familjen.

Läs mer om La Rondine

Restaurangen Da Pode

När vi talar om restauranger, så tillagar Francesca god mat på den närliggande restaurangen Da Pode, som alltid är värd ett besök. I annat fall är det endast ett par kilometer till San Gimignanos historiska centrum med fint utbud av restauranger, caféer, barer och affärer.

Tvårumslägenhet med 2+1 sovplatser
Lägenheten ligger på första våningen och har privat ingång med en liten trädgård framför. Den består av kök (med matplats, fyra kokplattor, ugn och kylskåp), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map