Semesterbostad i San Gimignano i Toscana

La Rondine

Pris från per pers.
Landskapet vid San Gimignano
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här hos familjen Ciocci och deras två snälla hundar längs en lugn grusväg, där man föresten kan promenera in till San Gimignano med sitt medeltida centrum och de ståtliga tornen, caféer och restauranger.

Nära lokalbefolkningen

Här kommer du således att bo nära lokalbefolkningen, medan du samtidigt kan bo så privat som du önskar. Lägenheten har du helt för dig själv, och ingången är ganska självständig. Här har du möjlighet att välja om du vill sätta dig vid ditt privata bord i trädgården framför ingången eller om du vill vara på den andra terrassen, som delas med familjen. Här finns även en fin pool på 10 x 5 meter, som gästerna delar med den lilla familjen.

Restaurangen Da Pode

När vi talar om restauranger, så tillagar Francesca god mat på den närliggande restaurangen Da Pode, som alltid är värd ett besök. I annat fall är det endast ett par kilometer till San Gimignanos historiska centrum med fint utbud av restauranger, caféer, barer och affärer.

Tvårumslägenhet med 2+1 sovplatser
Lägenheten ligger på första våningen och har privat ingång med en liten trädgård framför. Den består av kök (med matplats, fyra kokplattor, ugn och kylskåp), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Fattoria Castellina

Capraia e Limite, Toscana

Rekommendationer till dig

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Santo Pietro Country House

San Gimignano, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Populärt i Toscana

search map