Agriturismo i San Gimignano i Toscana

La Roccaia

Tvårumslägenhet på andra våningen - utsikt från uppehållsrummet över San Gimignanos torn Tvårumslägenhet på andra våningen - uppehållsrum Tvårumslägenhet på andra våningen - kök Tvårumslägenhet på andra våningen - sovrum Tvårumslägenhet på andra våningen - badrum Terrassen till trerumslägenheten Terrassen till trerumslägenheten Trerumslägenhet i två plan - uppehållsrum Trerumslägenhet i två plan - uppehållsrum med öppen spis Trerumslägenhet i två plan - sovrum Trerumslägenhet i två plan - badrum Trerumslägenhet i två plan - sovrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Roccaia ligger 7 km från San Gimignano där du hittar ett livligt centrum, välbesökt av de flesta resenärer som besöker Toscana. Staden bjuder på ett stort urval av restauranger, caféer och shoppingmöjligheter, och skulle du ha lust till mer folktomma gator kan du istället bege dig till Colle val d'Elsa.

Ett torn med utsikt

Lägenheten ligger i en gammal bondgård, som är omgiven av vinmarker, där druvorna plockas och används för att framställa.Vernaccia di San Gimignano, det lokala vitvinet samt till rödvinet Chianti. Från lägenheten har du utsikt till San Gimignano och dess höga torn, som dyker upp mellan två kullar. För matinköp finns det ett stort urval supermarknader vid Poggibonsi.

Pool och avslappning

Det är ca. 50 meter mellan lägenheten och poolområdet. Här hittar du liggstolar, och en terrass med vacker utsikt över vinmarkerna. Här kan du sola och slappna av medan de yngsta i familjen njuter av vattnet. Här du lust att uppleva mer, så är det bra att veta att lägenheten hör till Casolare di Libbiano på andra sidan staden (men inom samma kommunala gränser), där det arrangeras matlagningskurser. Det är en god idé att boka dessa på förhand, samt goda middagar på deras restaurang.

Lägenheten på La Roccaia

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (2:a våningen)

Lägenheten har egen ingång från trädgården där du kan slappa och njuta av det omgivande landskapet. En trappa leder upp till andra våningen där lägenheten ligger. Den består av ett stort uppehållsrum med tre fönster med utsikt till San Gimignanos torn, välutrustat kök (med diskmaskin, ugn, kokplattor, kaffemaskin och brödrost), sovrum med dubbelsäng, rum med tvättmaskin och dammsugare, badrum med toalett och dusch. Vidare finns det ett loft ovanför köket där ett barn upp till 14 år kan sova i en bekväm bäddsoffa. Lägenheten har golvvärme och TV. Rökning är ej tillåtet.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map