Omdömen från I Borghi

 
I Borghi är inte tillgänglig i dagsläget
I Borghi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Gimignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av I Borghi

Läs personliga omdömen av I Borghi som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av I Borghi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av I Borghi

San Gimignano som semester-destination

I Borghi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Borghi
Trerumslägenhet Tabacco med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av I Borghi

I Borghi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Borghi
Trerumslägenhet Cacao med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av I Borghi

Bra värdskap, fin lägenhet.
Rengöring kunde ha varit bättre, även på terrassen.
Komfortstolar utanför hade lätt höjas med några stolsdynor och stolar med justerbart ryggstöd.
Vegetation / träd framför lägenheten kunde ha varit ren / tunnas ut / avlägsnas för att öppna vyer.
AC stoppas och verklig och inte ordnade förrän efter 3 dagar. Vi fick byta lägenheten de senaste 2 nätter.

San Gimignano som semester-destination

Fantastisk utsikt från Torre Grosso i San Gimignano

I Borghi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Borghi
Tvårumslägenhet Caffé med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe

Vår vistelse präglades av det faktum att det var sent på säsongen, så det blev mycket fridfullt då vi nästan hade stället inkl. pool för oss själva. Lägenheten var riktigt fin även om köket var mycket litet. I beskrivningen står terrass mot trädgården och det är förvisso också korrekt, men det är en liten terrass utan möbler. Den verkliga terrassen med plats för möbler och samvaro vette mot gatan – det var dock inget problem eftersom Pancole är en liten lugn stad utan mycket trafik. Vi har varit i Toscana förut och sett de flesta städer, men Certaldo Alto, som ligger 5 km från stället, var en mycket positiv ny bekantskap. Det är en mycket liten medeltida stad, högt belägen och med en linbana från själva Certaldo.
Vänlig och tillmötesgående service på stället. Sammantaget har vi varit nöjda med vår vistelse.

I Borghi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Borghi
Trerumslägenhet Zenzero med 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Mycket svajigt och ofta ingen anslutning
Pool (eventuellt säsongsöppen)

En förhållandevis liten pool
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt läge

Vi fick 10 härliga dagar i I Borghi, en bra stor lägenhet till 4 vuxna. Om koket renoverades och utrustades med 1 brödkniv hade det varit en 5 stjärnig lägenhet.
Positiv överraskning över att det finns wi-fi på stället. Fin mottagning av Olga och uppföljning regelbundet.

Rekommendationer till andra gäster

Gå upp 200 m längs vägen och besök den lilla vingården och köp det lokala vinet för 4,50 Euro.

I Borghi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Borghi
Trerumslägenhet Liquirizia med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert område och härlig pool

Just hemkommen efter 7 härliga dagar i Toscana. I Borghi ligger i Pancole - ett vackert område, nära San Gimignano (10 km), som är en härlig och charmig stad.
I Borghi är en bra plats för avslappning. Det sker inget i den lilla staden och wifi på den närliggande (dyra, men bra) restaurangen var inte tillgängligt för utomstående så inget internet för tonåringarna denna vecka!
Ett bra stället för att njuta tillsammans med familjen - poolen ligger vackert och har en passande storlek till de 5 lägenheterna som finns.
Lägenheten Liquirizia var den med bäst uteområde, sparsam köksutrustning, mörk lägenhet - vilket dock visade sig vara bra på de varmaste dagarna.
Minus: Det byttes inga handdukar eller lakan under veckan. Olga var snäll och tillmötesgående men fanns inte på plats vid avresa så vi fick lämna nycklarna till våra grannar.
Husen ligger närmre grannarna och vägen än bilderna på hemsidan visar.
Plus: möjlighet att använda tvättmaskin. Och vi hade en skön vecka med härligt väder och fina utflykter i området.

Rekommendationer till andra gäster

COOP i Cartaldo var klart den största matbutiken. Besök Certaldo Aldo.

I Borghi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Borghi
Trerumslägenhet Liquirizia med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Stor rymlig lägenhet

Trevlig lägenhet - dock var utsikten från altanen begränsad av höga träd.
Poolområdet var mycket rent och presentabelt och med vacker utsikt över vinmarkerna. Mycket trevligt att det stod en flaska av det lokala vinet i lägenheten när vi anlände.

Rekommendationer till andra gäster

Bra inköpsmöjligheter på Coop i Certaldo (10 km.). Besök Certaldo Alto (den gamla staden) när ni är där. De 3 vinproducenterna på "Huvudgatan" i Pancole är värda ett besök.

I Borghi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Borghi
Trerumslägenhet Cacao med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett fullständigt härligt ställe

Borgi är verkligen ett härligt ställe. Lägenheten var mycket fin och allt var i sin ordning. Mycket fin pool, där allt var rent och trevligt. Vi tyckte mycket om stället. Verkligen en härlig vecka!

Rekommendationer till andra gäster

Turen gick några gånger till San Gimignano där vi åt på en Osteria vi hade blivit rekommenderade (Osteria Del Carcere, Via del Castello 13). Det är en bra restaurang som man bör prova.
Vi var också uppe och besökte Certaldo Alta. Ta den lilla linbanan upp, den startar precis vid den stora parkeringsplatsen i Certaldo. En utflykt till Col Val Di Elsa är också sevärd.
Vi besökte också Greve In Chanti, där vi redan varit åtskilliga gånger, och alltid återvänder till. Det har varit en helt fantastisk vecka.

I Borghi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Borghi
Tvårumslägenhet Caffé med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lägenheten under förväntan

Lägenheten var fin - stor och rymlig med härlig altan utanför- men det luktade illa i ett av sovrummen (väggarna såg ut att vara fuktangripna) och sängarna var obekväma - en av singel-sängarna var mjuk och nerlegad och det gick inte att vända sig i sängen utan att väcka den andra personen i rummet för den knarrade så mycket.

Rekommendationer till andra gäster

San Gimignano är jättemysig och väl värt ett besök

I Borghi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Borghi
Trerumslägenhet Liquirizia med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map