Semesterbostad i San Gimignano i Toscana

I Borghi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Pancole ligger 5 km från själva San Gimignano. Här finns inte så mycket att se förutom en handfull vingårdar samt en magnifik utsikt till vinlandskapet. Kom hit och njut av lugnet och utsikten.

Fin pool

I Borghi är ett hus från 1940-talet som ligger mitt i Pancole. Det blev byggt till familjen Borghi själv, som på den tiden drev byns lilla lanthandel. Idag har familjen inrett huset till fem uthyrningslägenheter som delas om en fin pool av den typ var vattnet flyter ut över den ena sidan och på så sätt nästan ger en uppfattning av att vara i oändlighet.

Läs mer om I Borghi

Lägenheter med egen terrass

Även om här finns bra möjlighet för att parkera på gatan så är finns det också en privat parkeringsplats till I Borghi. Lägenheterna är smakfullt möblerade och välhållna. De är utrustade med aircondition samt har alla egen terrass med bord och stolar.
OBS: Då grunden sluttar mycket finns det både lägenheter ut till gatan och lägenheter ut till trädgården på "markplan" då trädgårdsplanet ligger en nivå under gatan.

Lägenheterna på I Borghi

Tvårumslägenhet Caffé med 2 sovplatser

ligger på första våningen ut mot trädgården och består av uppehållsrum med soffa (från uppehållsrummet har man utgång till den övertäckta terrassen), separat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har tvätmaskin.

Trerumslägenhet Zenzero med 3 sovplatser

ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med soffa (från uppehållsrummet har man utgång till lägenhetens terrass), kök, sovrum med himmelssäng och balkong, sovrum med enkelsäng samt badrum med badkar och toalett. Lägenheten har tvättmaskin och diskmaskin. Från uppehållsrummet har man utgång till lägenhetens terrass.

Trerumslägenhet Tabacco med 4 sovplatser

ligger på första våningen ut mot vägen och består av uppehållsrum med soffa (från uppehållsrummet har man utgång till lägenhetens terrass), kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett.

Trerumslägenhet Cacao med 4 sovplatser

ligger på första våningen ut mot vägen och består av uppehållsrum med soffa och öppen spis (från uppehållsrummet har man utgång till lägenhetens terrass), kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med badkar och toalett. Lägenheten har tvättmaskin och diskmaskin.

Trerumslägenhet Liquirizia med 4 sovplatser

ligger på första våningen ut mot trädgården och består av uppehållsrum med soffa och öppen spis (från uppehållsrummet har man utgång till lägenhetens terrass), kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum med badkar och toalett. Lägenheten har tvättmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Fattoria Poggio Capponi

Montespertoli, Toscana

Cantine Cesani

San Gimignano, Toscana

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Villa Panzalla

San Polo in Chianti

Caselsa

Certaldo

search map