Hotell i San Gimignano i Toscana

Hotel Villa San Paolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tillhör du dem, som inte kan få nog av toscansk natur, det böljande landskapet, de ståtliga cypresserna, de imponerande pinjeträden och de pittoreska medeltidsstäderna som ligger utspridda i regionen? Är svaret ja, så är Villasanpaolo Spa Hotel kanske helt rätt ställe för dig!

Bo på en gammal herregård mitt i naturen

Hotellet är inrett i en gammal herrgård, som ligger i fröna omgivningar mitt i en stor park, där du också hittar ställets pool, och har utsikt mot de omkringliggande landsorterna och markerna. Idag är de vackra byggnaderna inredda till ett modernt hotell, där det framförallt ligger fokus på äkta livsnjutande: på personer som vill skämma bort sig själv i den stora SPA-avdelningen, men också njuta av en god måltid mat baserat på traditionella toscanska recept, ackompanjerat av gott lokalt vin. Och som grädde på moset: en enastående utsikt.

Läs mer om Hotel Villa San Paolo

Bra och bekväma rum

Rummen finns i flera olika kategorier, och de är alla fint inredda med en blandning av moderna och klassiska möbler. De flesta rum har balkong eller terrass, men det är inte något vi kan garantera. Alla rum har som minimum aircondition, satellit-TV, telefon, minibar, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön.

Läs om rummen på Hotel Villa San Paolo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map