Hotell i San Gimignano i Toscana

Hotel Sovestro

Rum på 1:a våningen med terrass Rum på 2:a våningen med balkong
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du vill bo med promenadavstånd från en av Toscanas mest uppskattade städer, San Gimignano, då ska du välja Hotel Sovestro, ett familjedrivet hotell med bra standard och underbar mat. Dessutom bor du omgiven av gröna områden och vinmarker. Här finns två pooler, en mysig restaurang där Lucia lagar maten på ett sätt som bara en italiensk mamma kan. Och det är alltid ett bra tecken när det först föds en restaurang och sedan ett hotell - och inte tvärtom.

Bättre och bättre år efter år

Hotel Sovestro utmärker sig bland annat genom att aldrig "stå still": Varje år förbättras kvaliteten och ägaren Sergio sköter hotellet med varsam hand och heder!
Han har även sett till att du kan komma i form och har gjort ett fitness center (60 m²) med löpband, spinningcykel, elliptisk cykel, olika storlekar på hantlar, fitnessboll och olika maskiner av märket BH Fitness.

Läs mer om Hotel Sovestro

Gott om plats för både liten som stor

På Hotel Sovestro finns allt du kan önska dig av en avslappnad vistelse mitt i Toscanas hjärta, inte minst folkets rättframma och godmodiga attityd som är så typiskt för denna regionen.

Åker du med barn behöver du inte oroa dig för att störa. Alla är välkomna och det finns gott om plats till alla. Barnen samlas nämligen runt den stora barnbassängen som ligger mitt på en stor gräsplan i ett av egendomens hörn. Och du som vuxen kan i din tur ägna dig åt den stora utomhuspoolen som har en härlig vattenmassage-avdelning och som är omgiven av solstolar och parasoller.

Även läget är mycket uppskattat, eftersom hotellet ligger med promenadavstånd från en av regionens mest besökta städer, San Gimignano, och du har en uppsjö av sevärdheter i din närhet. En perfekt utgångspunkt helt enkelt!

Du äter bra på Sovestro

Restaurangen förtjänar en alldeles egen beskrivning, den är så bra att vi har valt att lägga med den under "Restauranger i San Gimignano". Låt oss bara säga att Lucia lagar bättre mat är vad 9 av 10 restauranger i Toscana gör, där det annars generellt serveras riktigt god mat. Och våga dig på att testa nya saker som föreslås, du blir nog glatt överraskad. Frukostbuffén är också god vilket är viktigt så att du får en ordentlig start på dagen. OBS: Restaurangen håller stängt måndagar.

Bo i rymliga rum med terrass eller ballkong

Rummen är rymliga och välmöblerade med sköna sängar. Alla rum har eget badrum/toalett, luftkonditionering, minibar och 26" flatscreen TV med SKY-kanaler. De flesta rummen ligger på första våningen och har utgång till egen terrass med bord och stolar medans rummen på andra våningen har en rymlig balkong.

På hotellet finns dessutom Wi-Fi. Om du önskar promenera in till San Gimignano, rekommenderar vi att du tar den lilla landsvägen som går omkring 100 m bakom hotellet, det är 1800 meter in till det historiska centrumet (eller 1600 meter via landsvägen).
Parkering finns på plats.

Läs om rummen på Hotel Sovestro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map