Omdömen från Fattorie Santo Pietro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattorie Santo Pietro

Läs personliga omdömen av Fattorie Santo Pietro som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattorie Santo Pietro. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt lugn och fridfullt ställe

Har varit på semester i Italien de senaste 30 åren, och har aldrig upplevt ett så härligt ställe med bildskön natur, fin, ren och rymlig lägenhet och superservice från personalen.
Verkligen en plats jag kan rekommendera.

San Gimignano som semester-destination

San Gimignano är en supertrevlig stad, men man ska komma ihåg att det är en favoritdestination hos många, så där är många turister.

Fattorie Santo Pietro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattorie Santo Pietro
Tvårumslägenheten Cusona med 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kan rekommenderas!

Trevlig plats tillräcklig storlek och med de mest fantastiska vyerna. Vänliga och service inriktade värdar. Härlig rymlig lägenhet på 1: a våningen, med restauranger utanför med en vy. Flerbostadshus är i trädgården och det lugnt . Stor trädgård med bra pool, solstolar, parasoller och möjlighet för skugga medan du sitter under träden - och gott om plats för alla. Den enda nackdelen var att restaurangen på plats i huvudbyggnaden hade riktigt intetsägande mat, så vi besökte den endast på ankomstdagen .
Du kan köpa vin och olivolja från egen produktionsanläggning.

San Gimignano som semester-destination

Platsen ligger i Toscana hjärta och det finns goda utflykter till San Gimignano - naturligtvis - men också Siena och Volterra är verkligen värt ett besök.
Vi visste inte riktigt restauranger i närheten, men de körde runt 6 km från San Gimignano, där det finns många restauranger i olika prisnivåer - och mycket mysig även på kvällen. Bra shopping i sådan Certaldo (ca 6 km), med en stor COOP där vi bla. köpte färska skaldjur.
Det lönar sig att köpa skinnväskor , som är i god kvalitet och om ½ priset i F.T. Danmark.

Fattorie Santo Pietro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattorie Santo Pietro
Tvårumslägenheten Cusona med 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Bäst i trädgården
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

utrymme för förbättringar
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert ställe med fantastisk utsikt

Härlig lägenhet. Bäst att bo på undervåningen. Härligt avslappnande. Vinerna från slottet smakar härligt.

Rekommendationer till andra gäster

Staden med de många tornen är värt ett besök.

Fattorie Santo Pietro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattorie Santo Pietro
Femrumslägenheten Santo Pietro med 8+2 sovplatser

Sista sovplatsen i köket är inte optimal.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Lite för mycket klor.
Restaurang

Lite besvärligt, ska beställas på förhand.
Internet / Wi-Fi

Endast internet vid poolen.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt område – dyrt i förhållande till vad man fick

Vi hade en fin vecka på stället. Det ligger i ett trevligt område, nära San Gimignano och med bra köravstånd till Siena och Florens.
Härligt poolområde där man tillbringar större delen av av dagen - om man inte är iväg på en tur - med en fantastisk utsikt och sol till klockan 20. Dock är det inte så värst anpassat för barn, då det är samma djup i hela poolen.
Solstolar fanns det inte tillräckligt av. Folk lade ut handdukar kl 7 på morgonen, och lät dem ligga där även om de var borta under dagen.

Lägenheterna var något av en besvikelse. Lite dåligt planerade med små klädskåp och ingen plats att lägga saker. Och köket var MYCKET dåligt utrustat – det går bara med nöd och näppe att laga en måltid. Inga vinglas (det är en vingård), inga vassa knivar, inga grytlock och på det hela taget mycket slumpmässigt vad som fanns i lådorna. Vi hade en hålslev, ett litet rivjärn, en potatisskalare, en soppslev och en nötknäckare! Lyckligtvis var vi två familjer, så vi kunde hitta en sak i den ena lägenheten och något annat i den andra. Allt måste man köpa – från diskmedel och toalettpapper till salt och peppar. Inga kökshanddukar eller trasor.

Första dagen åt vi på stället, och det var en härlig middag med tre läckra rätter. Deras egna viner säljs också billigt. Sista dagen, fredag, åt vi där också och då var det en helt annat historia. Någon tråkig bruschetta med majonnäs till förrätt, torr grillat kött som var bränt, en liten skål potatis och en skål med sallad, som kom en halvtimme efter köttet. Och mycket ringa betjäning. De ursäktade dock servicen, men kommenterade inte att det inte fanns tillräckligt med mat för oss 7 personer. Det verkade lite som om de var lite likgiltiga nu när det var sista kvällen.

Vi beställde aircondition efter den andra dagen eftersom det inte, så som beskrivs, är gamla tjocka väggar, utan ett nybygge med tunna stenväggar där det blir 100 grader innanför.
Vi var i den tron att det var inkluderat i priset då det står med i beskrivningen av stället, men upptäcker på resebeviset att det är något som betalas särskilt för på plats, 50€. Då vi upptäcker att det bara fungerar i köket, som för övrigt läcker en del vatten, kör vi upp till receptionen, som inte tror att de kan fixa det men ska prova nästa dag. De säger att det är så i alla lägenheter, och att det är för att det är för varmt som det inte funkar (man kunde ju tro att det är just vad en aircondition skulle klara, att kyla under extrem värme).
Två dagar senare fungerar det fortfarande inte, då är vi på dag 5. Och tänker att det är bättre än ingenting, och antar att de är medvetna om situationen, och därför inte tar betalt för aircondition.
Då vi ska betala påstår de att de har fixat det, och att det bara var en dag då det inte fungerade, och vill ta fullt betalt. Vi pratar med några holländare som står vid sidan om, som säger att de hade samma problem. Hon som tar emot betalning avfärdar dock att det inte skulle ha fungerat och säger att i så fall skulle vi ha bett dem stänga av den. Nu är vi som väl är envisa människor och det slutade med att vi inte betalade, men det föll inte i god jord hos dem.
Jag tycker att det i det stora hela är ett skönt ställe, men det motsvarar inte priset! För cirka 1450 Dkr, utan aircondition, får du en basic lägenhet med tråkig inredning och ingen ordentlig köksutrustning.

Rekommendationer till andra gäster

Om man är intresserad av märkesvaror kan man åka till The Mall vid Reggio, där alla större märken finns till halva priset.

Fattorie Santo Pietro
Rent och fint
Gästvänlighet

Inte särskilt personligt
Placering

Den vackraste utsikt
 
Själva boendet på Fattorie Santo Pietro
Trerumslägenheten Tuscia med 4+1 sängar

Sjukt dåligt utrustad. Terrassen en gräsplan, med fast parasoll så att man var tvungen att äta i stekande sol.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerar bara vid poolområdet
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En ros med små taggar

Otroligt vackra omgivningar och lätt att ta sig till vackra städer, som ligger i närheten. Vi vill dock konstater att air condition inte fungerade under hela tiden vi var där. Personalen försökte dock flera gånger att få igång den. Till priset tycker vi gott att det kunde varit handdukar och kökshanddukar inkluderat. Vi har upplevt bättre "finish" på andra platser som In-Italia erbjuder.

Fattorie Santo Pietro
Rent och fint

Mycket fågelspillning vid lägenheterna blev inte borttaget.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattorie Santo Pietro
Fyrarumslägenheten Cedda med 6+1 sovplatser

Det kunde inkluderats handdukar och kökshanddukar, samt air condition som fungerade
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Där kunde funnit fler brickor och några bord att lägga sina saker på.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Familjesemester på landsbygden

det finns absolut inget att klaga på vår lägenhet, omgivning, den vackra utsikten och läget på boendet. Ändå kände vi att det var något som fattades och vi funderade vad det kunde vara och insåg att bristen låg på servicen, den opersonliga sådan. De andra boendena vi haft under vår resa i Toscana har vi mötts hjärtligt och med så mycket vilja att vi ska ha det bra. Här fick vi i princip bara vår nyckel till vår lägenhet och ingen vidare information. Synd att de inte tar tillfället i akt att informera om vinet och oljan de producerar, att de kan erbjuda vinprovningar etc. Kanske har det bara blivit för stort. På de andra ställena har vi mött ägarna men här var det bara någon som jobbade i receptionen, där de inte riktigt ens hade öppet så mycket som utlovat. Synd att förstöra helhetsintrycket med så bristfällig information och kommunikation för stället var egentligen magiskt.

Fattorie Santo Pietro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattorie Santo Pietro
Tvårumslägenheten Cellole med 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Bedömning av Fattorie Santo Pietro

Fattorie Santo Pietro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattorie Santo Pietro
Trerumslägenheten Chianni med 4+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattorie Santo Pietro

Fattorie Santo Pietro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattorie Santo Pietro
Trerumshus Coiano med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Härlig semester på Fattorie Santo Pietro

Vi hade en härlig vecka 38 på Santo Pietro. Vi hade bra väder och därmed också möjlighet att njuta av poolen och se hur de höstar druvor och fick följa druvorna till de försvann i vintankarna. Om det blir dåligt väder och man därmed måste vara inomhus, saknas faciliteter som tv och internet. (det finns en 12 tummare, med massa snö:-( och vi hade inte internet i vår lägenhet. Men allt i allt en bra upplevelse.

Fattorie Santo Pietro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattorie Santo Pietro
Fyrarumslägenheten Cedda med 6+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig plats

Härligt läge med fantastisk utsikt, bra lekmöjligheter för barnen. Det enda som drar ner betyget lite var att många av övriga hotellgäster gick ut tidigt på morgonen för att reservera solsängar, reste sedan på utflykt och använde inte solsängarna förrän på eftermiddagen.

Fattorie Santo Pietro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattorie Santo Pietro
Trerumslägenheten Svevia med 4+1 sovplatser

Perfekt utsikt från balkongen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Bara vid poolen
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Kallt och andra besökare ockuperade solsängar med handdukar även om de inte var där.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 

Liknande ställen

Fattoria Castellina

Capraia e Limite, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

La Rondine

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map