Agriturismo i San Gimignano i Toscana

Fattorie Santo Pietro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är verkligen idylliskt och fridfullt ute på landet i Toscana, här omkring 8 kilometer från staden San Gimignano. Utsikten är vacker så långt ögat når och Fattorie Santo Pietro är ett imponerande ställe både på grund av placeringen, historiens vingsus och inte minst den höga standarden.

Restaurang och matlagningskurs

Detta stora gårdskomplex ligger längst Italiens gamla pilgrimsrutt,Via Francigena, och det är inte heller otroligt att namnet, Sankt Peter, hänvisar till just detta då pilgrimmerna gick till Peters by och grav, det vill säga Rom. Det kommer fortfarande förbi pilgrimmer lite titt som tätt men gården koncentrerar sig nu på de gäster som önskar stanna lite längre och med bättre komfort. De producerar dessutom vin och olivolja som man naturligtvis kan smaka av samt köpa på gården. Här arrangeras även matlagningskurser var du kan lära dig att laga äkta toscansk mat. Här finns även en restaurang var man kan äta middag 3-4 gånger i veckan.

Läs mer om Fattorie Santo Pietro

Pool med fantastisk utsikt

Här arrangeras många typer av aktiviteter för de gäster som så önskar och så finns här 16 fina och stilrena lägenheter som tillsammans delar en pool, varifrån man har fantastisk utsikt. Lägenheterna är fördelade på tre byggnaden: Huvudbyggnaden La Torre samt de två mindre byggnaderna Casa si Velia och Il Fienile. I en fjärde byggnad (La Villa) finns endast huset Coiano. Lägenheterna varierar en del i storlek, men de är alla fint möblerade som oftast med många antikviteter och de har friliggande bjälkar i taket och terrakottagolv. De har alla kokvrå med fyra plattor, mikrovågsugn och marmorhandfat (ofta antikt) samt kylskåp, som dessvärre av hänsyn till estetiken inte är särskilt stora.

Lägenheter med aircondition

Alla lägenheter har egen värmeanläggning och aircondition. Alla lägenheter har bord och stolar till förfogande utomhus.

Läs om l√§genheterna på Fattorie Santo Pietro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Fattorie Santo Pietro

Läs personliga omdömen av Fattorie Santo Pietro som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattorie Santo Pietro. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 19 omdömen från Fattorie Santo Pietro

Fantastiskt lugn och fridfullt ställe

Har varit på semester i Italien de senaste 30 åren, och har aldrig upplevt ett så härligt ställe med bildskön natur, fin, ren och rymlig lägenhet och superservice från personalen.
Verkligen en plats jag kan rekommendera.

Läs mer

Kan rekommenderas!

Trevlig plats tillräcklig storlek och med de mest fantastiska vyerna. Vänliga och service inriktade värdar. Härlig rymlig lägenhet på 1: a våningen, med restauranger utanför med en vy. Flerbostadshus är i trädgården och det lugnt . Stor trädgård med bra pool, solstolar, parasoller och möjlighet för skugga medan du sitter under träden - och gott om plats för alla. Den enda nackdelen var att restaurangen på plats i huvudbyggnaden hade riktigt intetsägande mat, så vi besökte den endast på ankomstdagen .
Du kan köpa vin och olivolja från egen produktionsanläggning.

Läs mer

Vackert ställe med fantastisk utsikt

Härlig lägenhet. Bäst att bo på undervåningen. Härligt avslappnande. Vinerna från slottet smakar härligt.

Läs mer

Härlig plats

Härligt läge med fantastisk utsikt, bra lekmöjligheter för barnen. Det enda som drar ner betyget lite var att många av övriga hotellgäster gick ut tidigt på morgonen för att reservera solsängar, reste sedan på utflykt och använde inte solsängarna förrän på eftermiddagen.

Läs mer

Fantastiskt

Ett jätte fint boende med ett fantastiskt läge

Läs mer

Italiensk lantlig idyll

Detta är ett härligt ställe för dem som vill få uppleva det äkta Toscana. Det är vackert och alla byggnader är i bra skick och stil. Det är dock ett ställe som kan bli en aning tråkigt för en barnfamilj då det bara finns poolen och en mycket liten rutschbana.

Läs mer
 
search map