Omdömen från Casolare di Bucciano

 
Casolare di Bucciano är inte tillgänglig i dagsläget
Casolare di Bucciano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Gimignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casolare di Bucciano

Läs personliga omdömen av Casolare di Bucciano som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casolare di Bucciano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Andreas och sällskap från Malmö i Sverige bodde på Casolare di Bucciano i San Gimignano från den 22. till den 29. juli 2009.

Helt fantastisk stad. Av det vi såg i Toscana vill vi påstå att San Gimignano var den absoluta höjdpunkten. Staden hade allt som kunde tänkas vara nödvändigt i form av affärer och restauranter. Om man ville ha större utbud ligger både Siena och Florens bara 45 minuter bort vilket gjorde detta till en perfekt plats både i atmosfär och geografiskt läge.
Boendet var över förväntan. Trevligt bemötande, 100% service utan att det kändes påträngande. Boendet hade allt man behövde och kändes väldigt fräscht och välunderhållit. Dessutom med ett fantastiskt läge och utsikt mot San Gimingnano. En plats man kan återvända till utan att någonsin tröttna. Rekommenderas till alla som ska åka till Toscana, detta är en pärla. Boendet överträffade alla våra förväntningar, "gemyt i ett nötskal".
Tips: Se till att få ordentlig vägbeskrivning (GPS är ett måste). Kan vara svårt att hitta då skylten från vägen är väldigt liten och grusvägen till gården inte syns direkt. Ta med en svensk-italiensk parlör. Engelska är det lie si och så med, även om många förstår mer engelska än vad de talar... Vänta med att åka in till San Gimignano till kl 18. Då har alla affärer fortfarande öppet men de flesta turistbussar har åkt. Under dagen är det närmast Kiviksmarknad känsla med alla människor och köer.

Här är det också viktigt att ni parkerar rätt. Är det någonstans de verkligen kollar hur man parkerar är det här i San Gimignano!
Det är uselt att ni inte har en jourtelefon. Min morbror och hans son som bokat samma boende som vi, under samma period, hade trots eran bekräftelse inget rum när de anlände. Enligt era egna instruktioner (som finns på hemsidan) ringde vi både till ert svenska och danska kontor men möttes endast av telefonsvarare. Nu löste sig boendet hyfsat då de på Casalore di Bucciano var mycket tillmötesgående och kunde fixa rum 4 nätter av 5 men att var strandsatt utan att ha tillgång till ens agentur i Sverige är faktiskt riktigt, riktigt dåligt. Dessutom kände ingen på hotellet igen de uppehållsbevis ni skickat till oss. De fick dubbelkolla bokningarna med deras italienska agentur för se att våra uppgifter stämde. Varför skickar den italienska agenturen en voucher till hotellet och ni en annan till resenären?

Vi är mycket nöjda med er service i övrigt även om det inte kan uppfattas så. Vi kommer med all säkerhet anlita er igen men en del orosmoment borde kunna lösas genom ganska enkla rutinändringar.

Vi är mycket tacksamma för den omfattande informationen som finns på er hemsidan. Allting kom verkligen till hjälp när vi befanns oss i italien. Man förstår mer helt enkelt om hur saker fungerar. Ert bemötande med förslag på boende, dags för betalningar m.m. sköttes oklanderligt. Mycket proffsigt kändes det som i jämförelse med större researrnagörer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map