Agriturismo i San Gimignano i Toscana

Casa Lari

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Lari ligger i lugna omgivningar ca. 3,5 km från San Gimignano i et lilla samhället Pancole.

Bo med utsikt till San Gimignano

Här bor du utanför turismens huvudström till den berömda staden med de många tornen, alltså San Gimignano. Casa Lari ligger i samhället Lari där det inte finns så mycket mer än en handfull vingårdar samt en magnifik utsikt till vinlandskapet. På Casa Lari finns det tillgång till tvättmaskin, garage och trädgård med pool.

Läs mer om Casa Lari

Fina faciliteter

Byggnaden är av nyare modell och vad man inte upplever arkitekturiskt, kompenseras med att lägenheterna har alla de faciliteter, som man annars inte är van vid att få på gamla gårdar och villor. Casa Lari rymmer 10 välmöblerade lägenheter som alla har balkong, aircondition, öppen spis, förvaringsbox, satellit-TV och telefon och man har tillgång till tvättmaskin, garage och stor trädgård med pool.

Läs om l√§genheterna på Casa Lari

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Casa Lari

Läs personliga omdömen av Casa Lari som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Lari. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Casa Lari

Fantastisk lägenhet för att utforska Toscana

Fina och fräscha lägenheter i mitten av Toscana. Perfekt som utgångspunkt för att utforska alla vackra städer. Bra kök så att man kan variera restauranger med hemlagat. Liten pol att svalka sig i.
Vi hade en fantastiskt bra vecka där.

Läs mer

Bra lugnt boende i Toscana

Bra boende med vacker utsikt i hjärtat av Toscana. Hela familjen trivdes ypperligt på detta lilla lägenhetshotell. Utsikten magnifik och omgivningarna med alla dessa små gamla städer inom bekvämt bilavstånd. Hjälpsam personal både från in -italia och på Casa Lagri.

Läs mer

Härligt boende!

Fin lägenhet med ett fantastiskt läge! Vi hade två rymliga uteplatser med vidunderlig utsikt från den ena.
Anläggningen var mycket välskött och lägenheten tämligen välutrustad- saknade bara en riktig ugn.
Det hade varit bättre med två separata sovrum men nu fungerade det bra då vi delade lägenheten med vår son och svärdotter

Läs mer

Bedömning av Casa Lari

Läs mer

Bedömning av Casa Lari

Läs mer

Bedömning av Casa Lari

Läs mer
 
search map