Omdömen från Cantine Cesani

 
Cantine Cesani är inte tillgänglig i dagsläget
Cantine Cesani är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Gimignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Cantine Cesani

Läs personliga omdömen av Cantine Cesani som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Cantine Cesani. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Cantine Cesani

Cantine Cesani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Cantine Cesani
Dubbelrum (Azzurra)
Dubbelrum (Bluette)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Bedömning av Cantine Cesani

San Gimignano som semester-destination

Cantine Cesani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Cantine Cesani
Dubbelrum (Edera) m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe, lungt, med bra personal

Se ovan

San Gimignano som semester-destination

Cantine Cesani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Cantine Cesani
Dobbeltværelse (Iris) m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Familjeägd Vingård - Vår pärla

Cirka vartannat år reser vi tillbaka hit till Cantine Cesani. Här känner vi oss som hemma coh familjen Cesani gör att man känner sig hjärtligt välkommen från första stund. Både familjen och all personal är hlt fantastiska och varma personr. Det är svårt att komma på något som inte är bra här, på denna pärla. Man ska inte förvänta sig någon lyx, utan ett genuint, mysigt och autentiskt italienskt boende. Att bara sitta och njuta av livet och se utöver vinmarkerna,skymta tornen i San Gimignanos, på deras nya terrass, med ett glas av deras egen producerade vin, samt mumsa på några av de goda lokala delikatesser som ost, korv mm, och låta dagen gå över i kväll. Vad mer kan man önska sig ?? Det är centrum för det smakfulla Vernaccia vinet. Den lilla byn Pancole med sin charm och goda belägenhet som utgångspunkt till andra byar och städer runt omkring - vi älskar att besöka Cetaldo , en medeltidsby och den ligger inte långt in på körrutten i Chianti området.

San Gimignano som semester-destination

Cantine Cesani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Cantine Cesani
Dubbelrum (Edera) m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevlig, familjär vingård!

Mysig vingård med fina rum,pool samt bra frukost. Bor mer än gärna här igen! Bra läge med närhet till många fina vingårdar och medeltidsbyar. Bra vinprovning för en liten peng.

San Gimignano som semester-destination

Cantine Cesani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Cantine Cesani
Dubbelrum (Cotto) m. terrass och aircondition
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Storslagen utsikt

Cantine Cesani är en liten familjär vingård med ett mindre antal rum. Ägarna/personalen talar bra engelska och är hjälpsam bl.a. med utflyktstips. På gården endast frukost, men 500 meter söderut finns en utmärkt restaurang.

Cantine Cesani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Storslagen utsikt, men inte så mycket upplevelser inom gångavstånd
Frukosten
 
Själva boendet på Cantine Cesani
Dubbelrum (Blu)

Luftkonditioneringen defekt, men det gick att sova för öppet fönster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevlig familjeägd vingård

Blev mottagen av en vänlig och glad anställd. Och informerades strax därpå om utflykter i området. Bodde tre vuxna i rum med två separata rum - bra med plats. Badrummet lite litet.

San Gimignano som semester-destination

Trevlig gammal stad, i alla fall värt ett besök.

Cantine Cesani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Cantine Cesani
Dubbelrum (Rosa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Superhärligt ställe och upplevelse

Fantastiskt!
Superservice! Ankom cirka 13:00, men fick vårt rum nästan direkt (normalt sätt ankomst efter 16:00).
MYCKET serviceminded personal, som ofta frågade oss hur vi hade det, och på engelska. Härligt rum (Edera), med egen ingång och terrass med bord/stolar + ny vacker gemensam terrass med en imponerande utsikt över Toscanas karaktäristiska backar och daler. Poolen är också läcker och ren. Köpte vin i receptionen och vi fick med glas och vinöppnare - som bara lämnades tillbaka vid avresa. Vi bodde där 3 nätter, och hade därmed gratis vinprovning. Mums. Prova deras rosévin! En skylt vid receptionen säger, att om du köper 2 flaskor vin, så är det gratis vinprovning. Om du ska köra till San Gimignano, så kör tidig, eller sent, på dagen, då det annars är kaos att hitta parkeringsplats. I Certaldo, cirka 10 min bort, ligger en mycket stor COOP. På hotel/restaurang/bar cirka 10 minuter bort, kan du äta lunch och middag. Frukosten på stället är där, men efter skandinaviska förhållanden rätt trist, med torrt bröd - vilket dock inte är överraskande i Italien.

San Gimignano som semester-destination

Cantine Cesani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Cantine Cesani
Dubbelrum (Edera) m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Stället som håller vad det lovar, och lite därtill

Här får man bra service, sol, värme, natur och autentiska upplevelser

San Gimignano som semester-destination

Cantine Cesani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Cantine Cesani
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt familjärt och vackert belägen vingård!

I hjärtat av Toscana, på lagom avstånd från berömdheter som medeltidsstäderna San Gimigiano & Certaldo, nära till Florens och Sienna, mitt i det betagande vackra och så karekteristiska landskapet, där hittar man det lilla smultronstället Cantine Cesani, en familjedriven lokal vingård! Ända sedan tiden strax efter kriget har man här bedrivit vinproduktion på det mer traditionella viset och har satsat mycket på kvalitet snarare än kvantitet vilket är en svår balansgång idsgens värld! Här hittar man ett väldigt trevligt och mysigt boende för olika storlekar på sällskap! Vi slås av det mycket vänliga och proffsiga bemötande direkt vid ankomst! Många talar mycket god engelska, vilket inte är helt vanligt i Italien.
En av de stora höjdpunkterna under vår vistelse här var Vinprovningen av gårdens egenproducerade viner!
Denna ingick i boendepriset vid vistelse på minst tre dagar(!)
Vi blev oerhört positivt överraskade dels av den unga och trevliga kvinnan som höll i provningen!
Hon kunde sin sak, var oerhört insat och kunnig i ämnet och brann för sin uppgift!
Dels övveraskades vi över den höga kvalitén dessa viner höll! Fantastiska viner både de vita och några av de röda vi testade! Kan varmt rekommendera denna proffsiga provning
Så det fick bli några buteljar att frakta hem till Svedala!
Det enda vi saknade på vingården var nog möjlighet att äta en riktig middag på plats, men annars är vi mer än nöjda med vår vistelse här!
Mikael med sällskap från Göteborg

San Gimignano som semester-destination

Missa inte San Gimigiano ( marknad på torsdagar ) väldigt fantastiskt sevärd medeltida stad med massor med butiker, restauranger och fantastiska byggnader! I Certaldos gamla medeltida del åt vi nog Toscanas godaste pizza! Mums mums
Som cykelentusiast så var det riktigt härligt att cykla ett par dagar i det Toscanska böljande ( läs backiga ) landskapet! På en av granngårdan på promenadavstånd åt vi en mycket, mycket god och prisvärd måltid och drack även deras goda viner! Fråga personalen på Cantine Cesani om hjälp med bokning och vägbeskrivning!

Cantine Cesani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Cantine Cesani
Dubbelrum (Rosa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Nästa sida
 
search map