Agriturismo i San Gimignano i Toscana

Cantine Cesani

Årets skörd
 
Cantine Cesani är inte tillgänglig i dagsläget
Cantine Cesani är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Gimignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ingen tvekan om att San Gimignano är värd ett besök. Denna lilla pittoreska medeltidsstad med de många tornen, de små gator och gränder samt pampiga kyrkor är värd att besöka mer än en gång.

Bo bland vinmarkerna nära San Gimignano

Många vill dock inte bo i den om dagen så stressiga och välbesökta staden dit tusentals turister kommer varje år. Därför bor många hellre strax utanför så de kan njuta av staden på morgonen eller kvällen när det är lugnt och behagligt att vistas här.

Läs mer om Cantine Cesani

... närmare bestämt vid byn Pancole

Därför kan man inte inte bo mycket bättre än i den lilla landsbyn Pancole som ligger 6 ½ km från ”Staden med de vackra tornen”. Till Pancole kommer det inte många turister då man inte finner mycket mer än en handfull vingårdar samt en magnifik utsikt över landskapet och San Gimignano. På backarna runt omkring Pancole framställer man mycket av den berömda Vernaccia di San Gimignano som oftas rankas som ett av Italiens bästa vita viner.

Prisbelönade viner

På vingården Cesani har familjen Cesani framställt vin och olivolja i över 50 år. Deras vin är med all rätt känt för sin höga kvalitet och som bland annat flera gånger fått utmärkelsen ”Tre Bicchieri” från Italiens vinbibel ”Gambero Rosso”.

Pool och vinprovning

I trädgården har gästerna tillgång till en pool på 12 x 6 meter, så man kan svalka av sig och dricka ett gott glas vin från gårdens vinkällare. Från poolområdet har man dessutom en vacker utsikt över det vackra toscanska landskapet. Vad mer kan man önska sig?! Det skulle i så fall vara den trevliga vinsmakning som gården arrangerar (mot betalning). 400 meter från gården ligger närmaste restaurang.

Familjär stämning och få rum

Även om flera generationer fortfarande bor på gården har den ändå blivit för stor för dem. De yngre har flyttat därifrån så familjen har valt att göra om en del av gården till hotellrum. De totalt 10 rummen är trevligt inredda med möblemang i god smak och de har alla minibar. Du kan glädja dig till frukosten som är i en klass för sig själv - familjen Cesani har verkligen förstått vad resenärer från andra kulturer önskar och gör allt för att tillfredsställa allas önskemål. Väljer du alla slappa på gården om förmiddagen och önskar en lättare lunch kan du få serverat små tapas / smakprov genom att beställa detta vid receptionen eller vid frukosten senast dagen innan kl. 18:00.

OBS: Receptionen stänger kl. 18:00 och efter denna tidspunkt är det endast möjligt att checka in mot avtalad tid och betalning av tillägg. Så snart du vet din förväntade ankomsttid ombedes ni informera detta så familjen och deras medarbetare kan arrangera er ankomst senare än kl. 18:00.

Läs om rummen på Cantine Cesani

Dölj texten
 
 
search map