Hotell i San Gimignano i Toscana

Agriturismo il Castagnolino

 
Agriturismo il Castagnolino är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo il Castagnolino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Gimignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På detta lilla lantställe bor paret Carmela och Ivano med deras hund Sara och katten Eva. Utsikten från gården är vacker och många kommer nog ligga vid poolen och kanske njuta av en flaska av det lokala vinet Vernaccia di San Gimignano.

Ekologiska lokalprodukter

De odlar jorden efter ekologiska principer och resultaten är väl värda att smaka på, t.ex. den goda olivoljan samt de många kryddor och den delikata rödlöken av typen Certaldo (som kommer från grannbyn Certaldo) och inte att missa, San Gimignanos stolthet saffran. Det inte många vet är att denna exklusiva krydda har man odlat här sedan Medeltiden.

Läs mer om Agriturismo il Castagnolino

Vällagat och välsmakande

Med så många fantastiska råvaror som finns här är det en självklarhet att du kan äta din middag här. Varje dag bjuds det på nya rätter och vi kan personligen säga att de förstår sig på matlagning. Det finns inte många restauranger i San Gimignano som lagar så god mat till så rimligt pris och om du stannar på gården och äter så slipper man ju problemet om vem som ska köra de 3,4 km hem.

För dig och din bättre hälft

Agriturismo il Castagnolino är en liten pärla som rekommenderas åt par då rummen inte rymmer extra sängar. Här finns det många bord och stolar utomhus så du kan njuta av det fina vädret och skulle det mot all förmodan inte vara fint väder så finns det ett genemsamt uppehållsrum att tillgå.

Rum i klassisk lantlig stil

De 6 rummen är inte stora och därför är sängarna "endast" 160 cm breda (i enkelrummen 120 eller 140 cm), de är fint inredda och är stämningsfulla med deras karaktäristiska friliggande bjälkar i taket med golv i terracotta, gediget möblemang och alla rummen är målade i vackra naturfärger.

Rummen på Agriturismo il Castagnolino

Hela gården med 10+2 sovplatser (med privat pool)

Du kan hyra hela gården för en vistelse tillsammans med hela familjen eller vänner. Du har således de sex rummen och poolen till ditt förfogande, samt två rara och gästfria värdar, Ivan och Camilla, som serverar frukosten till hela hotellet. Du kan också äta lunch eller kvällsmat på gården och avtala med ägarparet vad du önskar äta och när det ska serveras. Vill du inte äta på gården så finns det en restaurang i överkomligt promenadavstånd i själva Pancole, eller så kan du gå på upptäcktsfärd mellan backarna och in i själva San Gimignano stad. Ivan och Camilla hjälper er gärna med förslag på bra restauranger i området. OBS: Eget bruk av köket är inte tillåtet även om du hyr hela gården.

Dölj texten
 
 
search map