Villa i San Galgano i Toscana

Villa le Querce

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta pittoreska hus blev omrenoverat för några år sedan och uppdelat i fyra tvårumslägenheter, idag har man återigen satt ihop huset så det är ett enda stort hus för max 16 personer.

Besök den närliggande borgo

Huset ligger i utkanten av en sk. borgo, dvs. en liten klunga hus som från början var en del av ett stort lantbruk. Detta är dock en osedvanligt liten borgo så den består endast av en handfull hus.

Läs mer om Villa le Querce

1,5 km till matställe

När du bor i Villa le Querce så har man den stora trädgården samt den 16 x 8 meter stora poolen (130-150 cm djup) för sig själv. Huset är rustikt på ett trevligt sätt och är välbehållet då de två äldre systrarna som äger det tar väl hand om huset. Utöver poolen finns här grill, bordtennisbord, fyra mountainbikes och en bana som kan användas till volleyboll. Ca. 1,5 km härifrån ligger den närmsta restaurangen.

Villa le Querce med 8 + 8 sovplatser:
- Huset är fördelat på 3 våningar. På första våningen finns ett stort kök med inte mindre än 10 (!) gasplattor, en fin ugn, micro, diskmaskin (och tvättmaskin) samt ett passande stort kylskåp. Här finns även ett litet uppehållsrum med öppen spis, TV, DVD och utgång till en terrass samt ett tv-rum. På andra våningen finns två identiska tvårumslägenheter med kokvrå (ugn, kokplattor och kylskåp) och två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

På tredje våningen finns ytterligare två likadant inredda tvårumslägenheter som de på andra våningen, den enda skillnaden är att i uppehållsrummet finns här en bäddsoffa för två personer istället för två enkelsängar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa le Querce

Läs personliga omdömen av Villa le Querce som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa le Querce. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Villa le Querce

Härlig semesterbostad till den stora familjen eller en grupp vänner

Vi var två familjer - 4 vuxna och 7 barn i åldern 8-15 år.
Stället var perfekt inrett till denna konstellation. Varje familj hade sin egen våning, och så hade vi gemensamma områden.

Villan är praktfull, och pool och poolområde är rent, fint och inbjudande.
Stort härligt kök, och bra vardagsrum.
Stort rum med pingisbord.

Mycket tillmötesgående välkomst (av engelsktalande son till en av de kvinnor som har hand om stället), och rara italienska kvinnor som kom med kaka flera gånger.

Enda minus, är att det är lite långt till inköp. Det är också lite besvärlig körning till t.ex. Volterra och Siena, men både städer är fina och värda sina besök.

Allt i allt ett härligt ställe för avslappning.

Läs mer

Underbar vecka på Villa le Querce

Ett hus som passade oss perfekt, då alla familjer kunde få sitt eget och kunna stänga dörren om man så ville det. Poolen var helt fantastik, även trädgården. Pingisbordet var också mycket populärt. Hann med en del pingisturneringar. Vi hade allt som vi behövde, inget som vi tyckte saknades. Och dom två äldre systrarna som tog hand om huset var helt underbara. En nybakad kaka stod på bordet när vi anlände, fick även flera besök från dom med olika presenter. Ingen engelska kan dom, men det hindrar dom inte för att prata på.. Alla i sällskapet var mycket nöjda, stora som små!

Läs mer

Bedömning av Villa le Querce

Läs mer
 
search map