Villa i San Galgano i Toscana

Villa le Querce

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta pittoreska hus blev omrenoverat för några år sedan och uppdelat i fyra tvårumslägenheter, idag har man återigen satt ihop huset så det är ett enda stort hus för max 16 personer.

Besök den närliggande borgo

Huset ligger i utkanten av en sk. borgo, dvs. en liten klunga hus som från början var en del av ett stort lantbruk. Detta är dock en osedvanligt liten borgo så den består endast av en handfull hus.

Läs mer om Villa le Querce

1,5 km till matställe

När du bor i Villa le Querce så har man den stora trädgården samt den 16 x 8 meter stora poolen (130-150 cm djup) för sig själv. Huset är rustikt på ett trevligt sätt och är välbehållet då de två äldre systrarna som äger det tar väl hand om huset. Utöver poolen finns här grill, bordtennisbord, fyra mountainbikes och en bana som kan användas till volleyboll. Ca. 1,5 km härifrån ligger den närmsta restaurangen.

Villa le Querce med 8 + 8 sovplatser:
- Huset är fördelat på 3 våningar. På första våningen finns ett stort kök med inte mindre än 10 (!) gasplattor, en fin ugn, micro, diskmaskin (och tvättmaskin) samt ett passande stort kylskåp. Här finns även ett litet uppehållsrum med öppen spis, TV, DVD och utgång till en terrass samt ett tv-rum. På andra våningen finns två identiska tvårumslägenheter med kokvrå (ugn, kokplattor och kylskåp) och två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

På tredje våningen finns ytterligare två likadant inredda tvårumslägenheter som de på andra våningen, den enda skillnaden är att i uppehållsrummet finns här en bäddsoffa för två personer istället för två enkelsängar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa la Pievina

Asciano, Toscana

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Villa La Sovrana

Rosia, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Le Colombelline

Montepulciano, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map