Hotell i San Casciano in Val di Pesa i Toscana

Villa Il Poggiale

 
Villa Il Poggiale är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Il Poggiale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Casciano in Val di Pesa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En uppskattad utsikt

På uteterassen kan du njuta av både semestern och vacker utsikt, en perfekt plats innan eller efter maten och gärna med något gott att dricka i handen. Och det finns fler sittplatser runt om där du kan slå dig ner och vila ut efter en händelserik dag och kanske planera in ditt nästa äventyr.

Cypresser, vinrankor och olivträd omger huset men vi vill påpeka att det även ligger nära landsvägen som går mellan Cerbaia och San Casciano in Val di Pesa. Detta läge gör att du på fem minuter med bil når post, bank, mataffär och restauranger. När det har blivit dags att utforska lite mer av Toscana kan du bege dig österut i ca 20 min med bil, för då kommer du till Chiantis vackra kullar där den ena vinrankan trängs med den andra.

Är du mer för det kulturella och det historiska kan du antingen åka till spännande Siena, magnifika Florens eller charmerande lilla Pisa och det lutande tornet. Villa Il Poggiale har nämligen strategiskt läge som gör att du enkelt når dessa städer. Ett ypperligt läge, för dig som besöker regionen för första gången och som vill se och uppleva så mycket som möjligt under vistelsen.

Hoppa i den sköna pool och ta dig ett dopp

År 2001 förvandlade familjen Vitta huset till ett hotell, och det var viktigt för både Johanan och Nathanel att behålla den genuina och familjära atmosfär de redan hade byggt upp. Och Villa Il Poggiale är vad man kalla ett typiskt toskanskt hus, i allt från utförandet, färgerna och möblerna till frukostmatsalen. Det fina lilla poolområdet ligger omgivet av blommor, doftande lavendel och rosenbuskar och här finns utplacerat solstolar eller parasoll. Varje morgon serveras en traditionell frukost med färsk frukt, kallskuret och hembakat. I restaurangen serveras klassiska italienska rätter och lokala viner, som även kan avnjutas ute i trädgården, mellan april och oktober.

För dig som vill komma ytterligare ner i varv finns här ett litet Wellness med bastu, liten whirlpool, relaxavdelning och möjlighet att beställa massage.

Läs mer om Villa Il Poggiale

Lite mer information som kan vara bra att veta

Det går att låna cyklar utan kostnad, men efter tillgänglighet. Inträde till wellness ingår, men behandlingar betalar du på plats. Mellan kl 08-10 serveras en ”toskansk frukost” som du kan njuta av under bar himmel. Restaurangen La Tinaia håller öppet för middag och du har möjlighet att sitta både inne och ute. En lättare lunch serveras i högsäsong och denna kan du njuta av i trädgården. Är du intersserad av matlagningskurser kan detta anordnas på förfrågan, min antal delatagare är 2 pesoner och max är 4 personer. Betalningen sker på plats. Bröllop och andra events hålls ibland i villan.

Skön blandning av rustikt och romantiskt

Rummen varierar i storlek och är inredda i rustik-romantisk lantlig stil. Textilier skapar ett varmt och hemtrevligt intryckt tillsammans med antika möbler, som allt kommer från lokala hantverkare. Här finns sex olika rumskategorier och en del sängar har baldakin och synliga träbjälkar.
Alla 21 rummen är utrustade med aircondition, Sat-Tv, kassafack, Wi-Fi, telefon, minibar, kaffe-och vattenkokare.

Läs om rummen på Villa Il Poggiale

Dölj texten
 
 
search map