Omdömen från Il Casale del Lago Podere Nuovo

 
Il Casale del Lago Podere Nuovo är inte tillgänglig i dagsläget
Il Casale del Lago Podere Nuovo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Casciano in Val di Pesa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Casale del Lago Podere Nuovo

Läs personliga omdömen av Il Casale del Lago Podere Nuovo som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Casale del Lago Podere Nuovo. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt rustikt hus med fin stor pool

Huset ligger bra i förhållande till utflykter till Toscana och endast 40 minuter från Florens. Nära motorvägen och det hörs också konstant, även om huset ligger isolerat och fridfullt. Dessutom en del stök från flyg men man vänjer sig vid det och det vägs upp av de positiva sakerna med huset.

Det är mycket svårt att hitta fram till huset, även med GPS då just det husnumret inte existerar. Man kör in "bakifrån" och följer en MYCKET ojämn väg 1 km från vägen - så långt man tror det är fel. Vi kom kl. 16.30, man skulle kunna checka in mellan 16-20, men det var ingen där och vi fick varken tag på ägaren eller In-Italia så vi var oroliga. Efter knappt en timme kom den sötaste italienska mannen med en flaska vin och ursäktade förseningen.

Man ser inte sjön från huset, på grund av alla växter, men den ligger annars väldigt nära huset.

Huset är fin med 2 badrum med dusch. Ett måste man igenom sovrummet för att komma till. På andra våningen är där också badrum med jacuzzi men utan dusch, men där är ingen dörr. Hade varit bra om badrummen kunde låsas, men det gick inte.

San Casciano in Val di Pesa som semester-destination

Il Casale del Lago Podere Nuovo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Casale del Lago Podere Nuovo
Hus med plats för 8/12 personer
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map