Villa i San Casciano in Val di Pesa i Toscana

Il Casale del Lago Podere Nuovo

 
Il Casale del Lago Podere Nuovo är inte tillgänglig i dagsläget
Il Casale del Lago Podere Nuovo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Casciano in Val di Pesa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss på landet, nära rutten som går mellan två av Italiens mest sevärda städer nämligen Florens och Siena. Här är du omgiven av ett grönt vackert landskap vilket innebär ett lugnt, skönt och framför allt privat läge. Närheten till flera omkringliggande små byar gör vistelsen extra bekväm och att det till huset hör en utomhuspool sätter ytterligare en guldkant på tillvaron.

Ett fåtal kilometer bort ligger charmiga San Casciano Val di Pesa (4,7 km) med sina vackra byggnader och där du har barer, restauranger och inköpsmöjligheter. Du kan även välja att köra norrut till Tavarnuzze (6,5 km) som har det mest basala du behöver. När du känner för bra shopping, myllrande folkliv och kulturella upplevelser kan du bege dig till fantastiska Florens som ligger endast 50 min bort med bil (18,8 km). Vinfält och olivlundar omger dig och det finns gott om trevliga vinvägar du kan utforska och passa gärna på att köpa en god flaska från en av de otaliga vingårdar som finns i området med dig hem.

Bli förälskad i Chianti

Det är lätt att bli förälskad i Toscana och detta underbara landskap och det kan vara svårt att bege sig härifrån, när det väl är dags. Il Casale del Lago Podere Nuovo tillhör Florensprovinsen och området du befinner dig i har en lång historia, som går ända tillbaka till etruskernas tid och du har flertalet sevärdheter inom behagligt köravstånd. Vad sägs om lunch i mysiga Greve in Chianti och middag i underbara San Gimignano med alla sina tinnar och torn.

Du har egen pool

Känner du för att unna dig en vilodag kan du alltid slappa i en av de solstolar som finns ute på terrassen för att sedan ta dig ett svalkande dopp i den härliga utomhuspoolen. Och när hungern sätter fart har du eget kök att tillgå där du enkelt kan slänga ihop dina måltider. Du kan insupa kvällens atmosfär med levande ljus och middag under bar himmel eller besöka en av de närliggande trattoriorna som serverar lokala specialiteter. Tycker du om kvällsaktiviteter kan du förutom ta sköna promenader spela pingis och biljard. Du bestämmer själv hur dina dagar ska se ut för det är ju en av de många fördelar du har med att bo i eget hus.

Rymligt hus med 12 sovplatser

Huset är i två plan eller rättare sagt i tre, för på det översta planet finns ett badrum med hydromassagekar. På bottenplan har du kök, allrum och TV-rum och på andra plan har du sovrummen och badrum. Åtta fasta bäddar finns, men det går att bo upp till 12 personer i huset då det finns två bäddsoffor att nyttja. Faciliteter som aircondition, micro, pizzaugn, kaffekokare, Wi-Fi, Sat-TV, DVD, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin finns i huset. Möbleringen är enkel och rustik.

Läs mer om Il Casale del Lago Podere Nuovo

Villan på Il Casale del Lago Podere Nuovo

Hus med plats för 8/12 personer

Huset mäter ca. 200 m². På bottenplan finns ett stort kök med matplats, WC, allrum med bäddsoffa, tv-rum samt bäddsoffa, trappa upp till två badrum och fyra sovrum med vardera två sovplatser, ytterligare en trappa upp till ett badrum med hydromassage.

Dölj texten
 
 
search map